Nieuwe layout + Spam je blog

spamjeblog
Ben je op de verkeerde site beland? Welnee, Bellamandy heeft een nieuwe layout! Ik was toe aan verandering, iets nieuws, iets moderners. Na een weekje knutselen presenteer ik jullie met trots het resultaat.

De vorige layout heb ik nog geen jaar gehad.
Door mijn stage bij een reclamebureau, waar ik mooie dingen ontwerp en samenwerk met een team vol creatieve mensen, besefte ik dat mijn layout toch wat ouderwets was. Toch nam ik er nooit de tijd voor om het te veranderen.

Afgelopen week had ik het moeilijk door het overlijden van mijn opa. Als afleiding ben ik me weer volledig op mijn blog gaan storten. Dat was misschien wel te merken, want er kwam de laatste tijd (bijna) dagelijks een artikel online. En omdat er op mijn studentenkamertje ’s avonds weinig te beleven valt besloot ik dat het dan ook eindelijk tijd was om aan mijn layout te sleutelen.

Daarbij is mijn logo ook volledig vernieuwd. Dat een dreamcatcher erin moest blijven wist ik meteen, maar het mocht allemaal wat strakker, netter en meer ‘eigen’. Deze heb ik dan ook zelf ontworpen en ik ben stiekem best trots op het resultaat.

Nu ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb veel in de codering gerommeld dus mochten er dingen zijn die nog niet helemaal goed werken, laat het me dan alsjeblieft weten.

Spam je blog!

Om mijn nieuwe start te openen, mogen jullie vandaag je eigen blog in de comments achterlaten. Ik leer graag nieuwe blogs kennen dus ik neem met plezier overal een kijkje!


Bron afbeelding

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *