Lifestyle

Slimme portemonnee van ‘By LouLou’

header
Eigenlijk leef ik al een hele tijd zonder portemonnee. Pasjes heb ik in een hoesje en als ik al contant geld heb, zit het los in mijn tas. Eén grote chaos. Tijd om orde te scheppen en alles eens netjes op te bergen in een mooie, nieuwe portemonnee. En ik hoorde je hersentjes heus wel kraken bij het zien van de titel; hoe kan een portemonnee slim zijn? Nou, de portemonnees van By LouLou worden niet voor niks Smart Little Bags genoemd, en in dit artikel lees je waarom!


De Smart Little Bags (SLB) van By Loulou worden zo genoemd omdat ze eigenlijk een portemonnee en een clutch in één zijn. Het ding is enorm, en naast geld en pasjes kun je er ook je smartphone en eventueel make-up in kwijt. Je smartphone kan bijvoorbeeld in het voorvakje. In het klepje zit overigens ook een spiegeltje, dat is echt ideaal!

De By LouLou portemonnees zijn verkrijgbaar in ontelbaar soorten prints, kleuren en leersoorten, maar de indianenfan in mij viel natuurlijk als een blok voor deze veertjes.


Aan de binnenkant zitten heel veel vakjes. Aan de zijkanten kun je je pasjes en je geld kwijt, en in het midden is ruimte voor… Nouja, eigenlijk van alles. Je kunt er kleingeld in stoppen, of make-up, kassabonnetjes etcetera (al zijn er voor papiertjes én voor pasfoto’s ook aparte vakjes). Maar, zo’n beetje alles wat je onderweg nodig hebt past er dus in! Of beter gezegd voor de chaoten onder ons: genoeg ruimte om er binnen no time weer een troep van te maken winkDe portemonnee is gemaakt van echt leer / suede. Ik heb niet vaak spullen van echt leer maar oh, die geur vind ik zo heerlijk, haha. En het is ook gewoon echt een prachtding om te zien. Aan alle details is gedacht en de afwerking is werkelijk prachtig.

Hoe de veertjes in het leer zijn gedrukt (of gebrand?) vind ik zó mooi. Het oogt een beetje robuust, wat minder chique dan de meeste andere Smart Little Bags. Het past in elk geval helemaal bij mijn stijl.

Trouwens, ik ondervond dat dit vakje aan de achterkant ideaal is voor een OV-kaart. Zo hoef je in een drukke bus niet steeds je hele portemonnee te doorzoeken wink


Om nog even terug te komen op de details, er zit dus een afneembaar polsbandje aan zodat je ‘m als clutch kunt gebruiken.Zelf ben ik niet zo’n clutch-drager, maar het bandje met hangertjes ziet er gewoon te leuk uit om er af te halen!

Conclusie

Mijn By LouLou Smart Little Bag komt van Duifhuizen en is verkrijgbaar in zwart, beige, roze en turquoise. Naast dit model zijn er bij deze webshop nog ongeveer 100 andere SLB’s verkrijgbaar. Keuze in overvloed!

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe aanwinst. De portemonnee is mooi, luxe, heeft een handig formaat, en is van goede kwaliteit. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs – het model dat ik heb kost €69,95. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel degelijk wat moois voor terug!

Had jij al ooit gehoord van het merk By LouLou?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply diana 8 mei 2015 at 14:36

  Ik heb er ook 1 en Ooh ik begin bijna spijt te krijgen dat ik deze niet heb gekozen. Erg mooi. Je foto’s zijn ook zo mooi. Ik had expres 1 gepakt waar ook nog een ketting aan zat omdat ik ook geen clutchdrager ben haha.

 • Reply Rosanne 7 mei 2015 at 22:51

  Ik vind hem echt heel erg leuk! liefs

 • Reply Manon 7 mei 2015 at 16:43

  Wauw deze is echt super mooi! En lijkt me echt handig met zo veel vakjes :)

 • Reply Melana 7 mei 2015 at 16:32

  Wauw erg mooi zeg! Super handig ook :-)

 • Reply Maaike 7 mei 2015 at 15:29

  Wauw, dat is inderdaad een handige portemonnee! En hij ziet er ook nog eens heel erg leuk uit <3

 • Reply Manon 7 mei 2015 at 13:51

  wauw wat een mooie portemonnee

 • Reply Nicole 7 mei 2015 at 11:26

  Wauw hij is echt heel erg mooi! Ziet eruit alsof je er ook lekker veel in kwijt kan!

 • Reply Mariëlle 7 mei 2015 at 10:54

  Wat een mooie gedetailleerde portemonnee, kwalitatief heel goed denk ik!

 • Leave a Reply