Lifestyle

Test: Deze bloem past het best bij jouw persoonlijkheid!

De lente is in aantocht en dat betekent dat langzaam maar zeker alles in volle bloei staat. Hoog tijd om je interieur lente proof te maken! De trend van dit moment is om de natuur in huis te halen. Urban jungles zijn helemaal hip: hoe meer groen, hoe beter! Fris je huis op met een leuke plant of laat een vrolijke bos bloemen bezorgen, en de lente kan beginnen!

Een mooie bos bloemen doet het natuurlijk altijd goed op je salontafel, maar er zijn ook andere manieren om bloemen in het interieur te verwerken. Want zeker als je een wat kleinere woning hebt, zul je niet altijd plek hebben voor enorme vazen. Tegenwoordig zijn er gelukkig heel veel alternatieven: zo zijn er bijvoorbeeld vaasjes voor aan de muur of zelfs hangend aan het plafond. Zelf heb ik mini-bloempotjes met een magneetje op mijn koelkast zitten, waar een klein cactusje in zit. Super schattig! Ook het inlijsten van (gedroogde) bloemen is een leuk idee dat weinig ruimte inneemt.

Voor veel mensen geldt dat ze graag een persoonlijke touch geven aan hun interieur. En wat mij betreft mag dat ook voor bloemen gelden! Want wist je dat elke bloem een andere betekenis heeft? Zo staat de rode roos voor liefde en passie, en een zonnebloem staat voor vrolijkheid. Om er achter te komen welke bloem het beste bij jou past, heb ik een testje ontwikkeld. Vul de onderstaande vragen in en ontdek joúw bloem! Zo hoef je nooit meer te twijfelen bij de bloemist!

Tip: laat de test ook invullen door je moeder, oma of beste vriendin en je weet gelijk welke bloemen je cadeau kan doen voor hun verjaardagen!

1. Hoe ziet jouw ideale zaterdagavond er uit?

2. Kies je favoriete film

3. Wat is je favoriete alcoholische drankje?

4. Kies je droomvakantie

5. Hoe eet jij je chocola het liefst?

6. Tot slot: Kies een Europese stad!

Kriebelt het na het doen van deze test zin om ‘jouw’ bloem in huis te halen? Via debloemist.nl worden ze dezelfde dag nog bezorgd. Twijfel je nog of hou je wel van een gokje, dan kun je ook een verrassingsboeket laten samenstellen. Hartstikke leuk voor jezelf, of als cadeau!


En welke bloem was jij volgens de test? Laat het weten in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Han 14 maart 2018 at 22:30

    Een witte roos , klopt helemaal!

  • Reply Nienke 13 maart 2018 at 17:23

    Yay! Rode rozen. Ik ben eigenlijk niet zo moeilijk als het om bloemen gaat, ik vind al snel iets super mooi.

  • Leave a Reply