Lifestyle

Top 5 vaakst gelezen artikelen van BellaMandy


Laatst had ik een beetje een writers block, wat inhoudt dat ik even geen inspiratie had voor nieuwe artikelen. Want wat vinden mijn bezoekers nou écht leuk om te lezen? Om hier achter te komen nam ik een kijkje in mijn statistieken en wat ik zag verbaasde me eerlijk gezegd een beetje. De best bekeken artikelen zijn namelijk geen van allen reviews, make-up looks of andere beauty gerelateerde dingen. Benieuwd waar deze artikelen dan wél over gaan?

Mocht je de artikelen willen teruglezen, klik dan op de titel!

#5 This is why i’m broke

Op nummer 5 staat een artikel over een leuke website die ik ontdekte: This is why i’m broke. Ze verkopen de meest bizarre, grappige of handige items, zoals een gigantische gummybeer van 1 kilo, een slot voor op je Ben&Jerry’s ijs en een aquariumtafel. ‘Aquariumtafel’ is overigens ook een zoekterm die ontzettend vaak gebruikt is en naar dus naar mijn blog leidde. Grappig vind ik dat. In het artikel zette ik de leukste items uit de webshop op een rijtje. Helaas zijn veel spullen onbetaalbaar, maar het is wel leuk om er eens rond te kijken!

#4 iPhone hoesjes van Ebay

Op nummer 4 staat een artikel waarin in leuke iPhone hoesjes liet zien. Ook op dit artikel komen mensen vooral via Google terecht. Dit wist ik, daarom heb ik laatst een soortgelijk artikel gemaakt. Gek genoeg staat deze in mijn statistieken bijna onderaan, terwijl daar véél leukere hoesjes in stonden, haha.

#3 Cupcakes, taarten en koekjes

Mijn artikel over de mooiste en lekkerste cakejes en taarten staat op nummer 3. En terecht natuurlijk, want wie houdt er nu niet van al dat lekkers? Ook hier heb ik een vervolg op gemaakt, en deze deed het ook vrij goed. Blijf maar niet te lang op deze pagina, je krijgt er gegarandeerd honger van! wink

#2 Mi Moneda Look-a-like

Ken je de kettingen van Mi Moneda? Prachtig zijn ze, maar helaas wel erg duur. Totdat ik deze budget exemplaren toevallig tegenkwam in de stad. Mijn artikel hierover wordt bijna dagelijks via Google gevonden. Ergens begrijpelijk, want veel mensen zijn er naar op zoek zijn maar het is simpelweg bijna niet te vinden. Mijn site is schijnbaar één van de weinigen die hier iets over schrijft. Maar dat het zoveel bezoekers zou trekken had ik niet verwacht!

Goed nieuws trouwens, want ik heb meer look-a-likes gevonden van deze kettingen! Deze zijn online te bestellen, dus makkelijker verkrijgbaar dan het vorige artikel dat ik schreef. Hier komt binnenkort dus een nieuw artikel over!

#1 Mijn ervaringen met piercings

Dat dit artikel veruit mijn best bekeken artikel is, had ik nooit durven verwachten toen ik het schreef. Het is een persoonlijk artikel waarin ik uitgebreid vertel over de piercings die ik heb. Toen ik zelf mijn eerste piercing nam, deed ik van te voren uitgebreid research. Vaak kom je terecht op forums. Vragen als ‘doet het pijn?’ en ‘gaat het snel ontsteken?’ worden daar wel beantwoord, maar vaak niet zo uitgebreid. Ik besloot hier wat dieper op in te gaan, mijn persoonlijke ervaring te vertellen en mijn lezers ook wat informatie mee te geven. En blijkbaar is dit exact waar mensen op zaten te wachten. Dit is niet een standaard beautyblog artikel, maar geeft wel goed aan hoe ik mijn blog wil positioneren: Informatief, maar vooral erg persoonlijk. En daarom ben ik zo trots dat dit het vaakst bekeken artikel is! Grappig feitje trouwens; Twee van de vier piercings die ik liet zien, heb ik inmiddels niet meer. Misschien leuk om aan de hand daarvan een vervolg artikel te schrijven?

Hopelijk vonden jullie deze terugblik leuk om te zien!
Wat is jullie favoriete artikel op Bellamandy?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Nora 26 maart 2014 at 19:18

  Leuke artikelen!

 • Reply Ellen 21 maart 2014 at 18:06

  Wat leuk dat je ze even op een rijtje zet, ik volg je nog niet zo lang maar ik ga zeker een kijkje nemen op je meest bekeken artikel :).

 • Reply Han 20 maart 2014 at 23:29

  Zeker leuk, zo’n terugblik! De kettingen met de klikmuntjes vind ik nog steeds heel mooi!

 • Reply Marjolein 20 maart 2014 at 22:54

  Wat leuk om dit eens op een rij te zetten! En best grappig he, vaak zijn de persoonlijke artikelen heel erg populair.

 • Reply Mirjam - Jewel-Nails.nl 20 maart 2014 at 16:34

  Leuk om zo eens te zien! Ik vind het artikel over piercings erg interessant, een deel 2 lijkt mij ook boeiend ;)

 • Reply Charlotte 20 maart 2014 at 15:48

  Wat grappig om te lezen zeg! Eén van mijn populairste artikelen is er één van de eerste ooi, die ik twee jaar geleden schreef; over de stijl van Rihanna:) Ook populair is er eentje over surprises en ideeën daarbij.
  Liefs,x

 • Reply Vera 19 maart 2014 at 18:06

  Grappig om dat zo op een rijtje te zien! Ik volg je nu op Bloglovin’, je hebt echt een toffe blog :)

 • Reply Mara 19 maart 2014 at 17:22

  Leuke artikelen inderdaad! Grappig om te zien welke zo goed gelezen worden.

 • Reply Manon 19 maart 2014 at 16:20

  Leuk om terug te lezen!

 • Reply Elbrich 19 maart 2014 at 12:07

  Wat leuk om even terug te lezen.

 • Reply Kimmsanity 19 maart 2014 at 11:29

  Alles wat je schrijft is leuk en interessant om te lezen!

 • Reply Svenja 19 maart 2014 at 07:10

  Leuke en interessante artikels heb je geschreven! Ik vind vooral die over de telefoonhoesjes wel erg handig, ik heb nog nooit een hoedje op Ebay besteld. Dat ga ik nu snel een keer doen, want die items uit je artikel zijn super cute!

 • Leave a Reply