Nail Art

Happy Easter! – Nail art overzicht

Nails-overzicht
Een hele fijne Pasen allemaal! Omdat ik vandaag de hele dag aan het werk ben, en jullie vast heel druk zijn met Paaseieren zoeken hou ik het artikel vandaag een beetje simpel. De afgelopen vier weken plaatste ik elke week een Paas-nail-art en bij deze zet ik ze alle vier nog even op een rijtje.

Week 1: Stippen


De eerste Easter nail art die ik maakte waren witte nagels met pastelkleurige stipjes. Heel simpel te maken en het ziet er lekker vrolijk uit! Niet alleen leuk voor Pasen, maar ook voor de rest van de lente.

Week 2: Kuikentjes


In de tweede week besloot ik de lat ietsje hoger te leggen en maakte ik deze schattige kuikentjes op mijn nagels.

Week 3: Chocolade ei


Haha, ik wist niet echt hoe ik deze chevron nail art moest noemen, maar het deed me een beetje denken aan een chocolade paas-ei. Deze lukte niet helemaal zoals ik wilde, omdat de nail vinyls die ik had heel vervelend werken (ze plakken iets té goed waardoor je je nail art al snel ruïneert). Maar ach, het idee is leuk wink

Week 4: Gradient bunny


Voor de laatste nail art, besloot ik weer eens gradient nagels te maken. Het was lang geleden dat ik dit voor het laatst deed, maar het is zo leuk en makkelijk om te doen! Dit ga ik zeker vaker proberen. Om het een Paas-tintje te geven maakte ik op mijn accentnagel een lief konijntje smile

Op het moment dat dit artikel online komt ben ik aan het werk. Sinds kort heb ik een bijbaantje bij de dierentuin en vandaag is er een Paas-loterij die ik mag verzorgen, superleuk! Vanavond ga ik lekker gourmetten en morgen ga ik met de familie high-tea’en en bowlen. Het worden leuke Paasdagen.

Jij ook een fijne Pasen toegewenst! Ga je iets leuks doen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nicole 5 april 2015 at 12:06

    Allemaal super leuke nailarts!

  • Reply Mirjam 5 april 2015 at 09:36

    Ah wat een creatieve nailarts! Vooral die kuikentjes vind ik erg leuk :)

  • Leave a Reply