Easy Easter nail-art #2


Nog iets meer dan drie weken en dan is het Pasen. Om in de stemming te komen begon ik vorige met een nieuwe rubriek genaamd Easy Easter nail-art, waarbij ik elke woensdag een nail-art maak met het thema Pasen. De nail-art van vorige week was geïnspireerd op een paasei en voor de editie van vandaag maakte ik schattige kuikentjes!

How to?


Je hebt nodig: gele, zwarte, witte en oranje nagellak, een striper, een dotting tool en eventueel nail-art tape met karteltjes. Deze staat niet op de foto en het kan net zo goed uit de losse pols, maar mocht je het willen hebben: de mijne heb ik via Ebay gekocht bij deze verkoper.


Ik heb geen foto’s gemaakt van het stappenplan, maar dit is wat je doet:
1. Je lakt je nagels geel (ikzelf heb twee verschillende gele tinten over elkaar heen gebruikt voor een mooiere kleur)
2. Plak de nail-art tape iets onder de helft van je nagels en lak het onderste gedeelte wit. (Let op dat je de nagellak heel goed laat drogen voordat je de tape erop plakt en/of weer verwijdert!) Wanneer je een vaste had kun je het witte gedeelte ook uit de losse pols doen met een striper.
3. Met een dottingtool zet je op elke nagel twee zwarte stippen. Als dit goed gedroogd is zet je daarin een kleinere, witte stip. De oogjes!
4. Met een striper of ander dun kwastje teken je het snaveltje.




Van heel dichtbij zie ik dat deze nail-art heel wat slordigheidjes bevat. Ik had nog nooit eerder met nail-art tape gewerkt en het werd een beetje een kliederboel. Ook al heb ik de nagellak een kwartier lang laten drogen, toen ik de stickers eraf haalde, trok ik de helft van de nagellak mee sad

Toch vond ik het wel leuk om deze nail-art te publiceren, omdat ik jullie hier wellicht mee kan inspireren. (Misschien kan jij dit een stuk netter, dus mocht je ‘m hebben nagemaakt dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat!) Van een afstandje vind ik het er wel leuk uitzien, en bovendien zijn echte kuikentjes ook niet allemaal perfect wink

Wat vind je van de nail-art van deze week?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *