Nail Art

Easy Easter nail-art #3


Onder het mom van “ik dwing mezelf te leren werken met nail-art tape” heb ik voor de Easy Easter nail-art van deze week een ietwat imperfecte creatie. Toch vond ik de kleurcombinatie wel leuk; het doet me een beetje denken aan een versierd chocolade-paasei. Wil je leren hoe je dit maakt? Lees dan verder!

How to?


Het enige dat je nodig hebt voor deze nail-art zijn drie verschillende kleuren nagellak en nail-art tape / stickers (of hoe die dingen in het Nederlands ook genoemd worden).

Stap 1: Lak je nagels in een basiskleur. Bij mij zat de kleur er al een paar dagen op en hij was dus al een beetje gechipt. Maar dat is voor deze creatie niet erg, want op de randjes komt er toch een andere kleur overheen!
Stap 2 en 3: Zorg dat je basis lak goed droog is! Plak dan de tape op je nagels en druk dit stevig aan.
Stap 4: Lak twee andere kleuren, om en om, over de tape heen.
Daarna verwijder je voorzichtig (!) de tape en dan is je nail-art klaar.

Het resultaat


Het tricky gedeelte is het verwijderen van de tape. Je moet zorgen dat de nagellak écht goed droog is, maar ik heb het zeker een half uur laten drogen. Toen ik de tape er heel voorzichtig afpulkte, trok ik alsnog stukjes nagellak mee. Al merkte ik wel verschil met de oranje en de roze lak: de oranje lak had een dikkere en vrij plakkerige substantie en met die kleur ging het ook het meest mis. Met de roze lak ging het een stukje beter en vooral de ringvinger is aardig gelukt.

Wijze les: laat het voor de zekerheid echt minimaal een uur drogen. En verder denk ik dat het vooral een kwestie van oefenen is. Dit is ook één van mijn eerste pogingen met zulke stickers en ondanks dat het niet perfect is wilde ik het toch delen, ter motivatie en om over een tijdje (hopelijk) vooruitgang te kunnen zien bigsmile

Wat vind je van de nail-art van deze week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lara 27 maart 2015 at 18:12

  Echt een leuke nailart! Wel jammer dat er stukjes nagellak mee af kwamen. Maar ik had ergens gezien dat je de tape er net af moet trekken als de nagellak nog nat is, misschien moet je dat eens proberen?
  xLara

 • Reply Dina 25 maart 2015 at 20:50

  Whoeps, even oefenen hihi. Maar ik vind het idee wel heel mooi!

 • Reply Manon 25 maart 2015 at 12:00

  Wat een schattige nail art!

 • Reply Mandy 25 maart 2015 at 08:00

  Leuk!

 • Reply Nicole 25 maart 2015 at 07:58

  Oh wauw wat mooi!

 • Reply Daphne 25 maart 2015 at 07:24

  Het idee is superleuk! Volgende keer beter :) Liefs!

 • Leave a Reply