Easy Easter nail-art #4


Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat we alweer zijn aangekomen bij de vierde en laatste editie van Easy Easter nail-art. Hiervoor besloot ik weer eens gradient nagels te maken. Om het extra paas-achtig te maken maakte ik op mijn accentnagel een paashaasje. Klik verder voor meer foto’s en een tutorial!

How to?

  • Eerst lak je de nagels in een basiskleur, in mijn geval blauw met een beetje shimmer.
  • Om een gradient te maken pak je een sponsje en dep je een andere kleur nagellak aan de onderkant van je nagels. (Je kan ook, als je slechter dekkende nagellak gebruikt, gewoon wat dunne laagjes aanbrengen. Hierbij breng je het volgende laagje steeds een beetje meer naar onder aan, waardoor het aan de onderkant dekkender wordt dan boven, en je dus een mooi verloopje krijgt)
  • Voor het konijntje: Met een witte nagellak zet je in één beweging een halve cirkel op je ringvinger. Als deze droog is teken je met een striper, of heel voorzichtig met het ‘gewone’ kwastje, de twee oortjes.
  • Met een dun kwastje zet je twee zwarte puntjes. Dit zijn de oogjes bigsmileBehalve dat ik mezelf echt moet aanleren om geduldiger te wachten tot de nagellak droog is (waardoor de oogjes een beetje zijn uitgeveegd), vind ik deze nail-art geslaagd! Het was alweer een tijdje geleden dat ik een gradient maakte, ik was dan ook vergeten hoe leuk en relatief makkelijk het was.

Wat vind je van deze laatste Easy Easter nail-art?
P.s. Ik zit er aan te denken om na Pasen gewoon door te gaan met elke woensdag een nail-art artikel te publiceren. Doen of niet? bigsmile

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *