Nail Art

Gradient Leopard Nails


Vaak heb ik het geduld niet voor nail art, maar als ik in een creatieve bui ben of me écht verveel wil ik het er nog weleens op wagen. Zo maakte ik vorige week deze panterprint gradient nagels.


Eerst maakte ik de gradient, oftewel kleurverloop, met een peachy kleur en een roze kleur. Beide kleuren bevatten glitter. De roze is van een voor mij onbekend merk, deze kocht ik in Spanje. De peachy kleur is van Essence. Het essence lakje gebruikte ik als basis, daarna heb ik met een sponsapplicator de roze kleur voorzichtig aan de bovenkant aangebracht. Vervolgens gebruikte ik een stempellakje van Essence, en een imageplate van Konad om het panter patroontje erop te stempelen. Excuses dat deze er zo vies uitziet, haha.

Mijn nagels waren erg kort, maar als je Konad gebruikt is dit juist een voordeel. Met mijn normaal gesproken lange nagels bedekt de stempel vaak niet de hele nagel.


Dit was het resultaat. Althans, deze foto maakte ik een dag later en toen was de lak op mijn wijsvinger helaas al gechipt. Maar het gaat om het idee, vrolijke kleurtjes en een panterprintje. Ik vind het er erg leuk uitzien en het was niet eens zo heel veel werk. Dit is in ieder geval een stuk makkelijker dan wanneer je uit de losse pols nail art maakt.

Wat vinden jullie ervan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Estrella 28 maart 2013 at 20:50

  Heel mooi gedaan!

 • Reply Bianca 28 maart 2013 at 14:36

  Mooi gemaakt!

 • Reply Mariska 28 maart 2013 at 08:41

  Vind die gradient wel mooi erbij

 • Reply Sofie 28 maart 2013 at 07:36

  Erg leuk! Mooi gemaakt :)

 • Leave a Reply