Nail Art

Nail Art overzicht #3

NAILART-Header-03
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn recente nail art creaties met jullie deelde. De laatste keer was in oktober, oeps! Ik moet zeggen dat ik in de tussentijd niet bijster veel heb gemaakt, maar toch leek het me leuk om weer eens wat te laten zien. Om het echt een ‘overzicht’ te noemen is misschien wat overdreven, maar bij deze: mijn twee favoriete creaties van de afgelopen tijd.


Voor deze nail art maakte ik eerst een kleurverloopje met blauw en mintgroen. Een gradient maken had ik al een tijdje niet gedaan, maar gelukkig lukte het in één keer! Daarna pakte ik mijn image plates er weer eens bij. Kort uitgelegd zijn dit een soort malletjes met een patroontje, waar je nagellak op doet en vervolgens op je nagels stempelt. Ik koos voor dit Louis Vuitton-achtige printje. En klaar is Kees! Eigenlijk ziet dit er dus een stuk moeilijker uit dan het is wink Het resultaat vind ik in elk geval erg leuk geworden.


Dit is mijn meest recente creatie: K3 nagels! De nieuwe K3 vind ik stiekem erg leuk en ik ben fan van de regenboogjurkjes die ze dragen. Helaas zijn die alleen in kindermaten beschikbaar, en ondanks dat ik maar 1.55m ben pas ik die natuurlijk niet. Dat grapje ging voor mij dus niet door! Dan maar op mijn nagels, haha. De rode streep zette ik met behulp van nail art tape (door de rest af te plakken). Uiteindelijk vond ik dat toch te veel gedoe, dus de andere vier kleuren heb ik uit de losse pols gezet. Niet helemaal strak, maar het over het algemeen vind ik het er leuk uitzien!

Deze nagels werden onverwachts best wel een hype op Instagram: wel vijf of zes verschillende K3 fan-accounts hebben mijn foto gedeeld. (Ik vergeet het vaak, maar wat ben ik blij dat ik hier een watermerkje op heb gezet, haha.) Via de fan-accounts werd er door de K3 fans echt zó leuk gereageerd op mijn nail art, echt heel tof!


Wil je meer nail art zien? Dat kan hier:
Nail art overzicht #1
Nail art overzicht #2

Of volg me op mijn speciale Instagram accounts @bellamandy.nails

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Saskia 17 februari 2016 at 20:40

  Oh die k3 nagels zijn wel heel erg leuk geworden zeg, ik vind het knap en zou het zelf echt niet kunnen :)

 • Reply robin 17 februari 2016 at 19:39

  hah die K3 nagels zijn leuk! ik herkende ze gelijk :)

 • Reply petra 17 februari 2016 at 19:23

  De K3 nagels zijn wel heel erg vrolijk om te zien, …echt heel grappig om te zien

 • Reply Mariska 17 februari 2016 at 18:11

  Zoo leuk! Die regenbogen zijn zo leuk, ik doe dat je echt niet na!

 • Reply heidi 17 februari 2016 at 18:00

  Hihih hier in België zijn de jurken te koop van die k3 regenboog jurken en binnen kort komt der ook t-shirt uit voor de manen met die regenboog op. Wat leuke nagellak is deze

 • Reply Sofie Katelijne 17 februari 2016 at 14:45

  De k3-jurkjes zijn/waren ook beschikbaar in volwassenenmaten, haha! Net omdat er zoveel vraag naar was :) vrolijke nagels met die regenboogjes!

 • Reply Manon 17 februari 2016 at 14:40

  Wat leuk gedaan!

 • Reply Kimmetjekims 17 februari 2016 at 08:55

  Wat kun jij dit toch goed, mooi en strak! Leuk gedaan, ik doe het je niet na :)

 • Leave a Reply