Nail Art

Nail art – Pink paint splatters


Het is niet zo dat ik te veel vrije tijd heb (absoluut niet, zeg!) maar ik vond het wel weer eens tijd om wat op mijn nagels te kliederen. Zo’n beetje iedere nail art guru op Instagram gebruikt al lang geen stickers, stamping polishes of image plates meer. Nee; nail art vinyls, die moet je hebben! Moest ik ook hebben, natuurlijk (ja ja, ik doe graag aan hypes mee). Zo gezegd, zo gedaan en zie hier mijn creatie.

Alvast een kleine verontschuldiging; de foto’s in dit artikel zijn kwalitatief niet de beste ooit. Ik weet niet wat ik had – het licht was stom en mijn hand wilde niet stil blijven zitten / hangen. rolleyes Bestaat er zoiets als een bad photo day? Ik en mijn camera hadden onze dag niet in elk geval lol

In elk geval, de nail art zelf vond ik wel leuk en daarom wilde ik het toch delen!

Simpel gezegd zijn nail vinyls gewoon stickers met ‘open stukken’ erin. Plak het op je nagels, lak eroverheen, trek de sticker eraf en je houdt een leuk patroontje over. Super simpel! Een hele tijd geleden bestelde ik al zulke stickers via Ebay. Het resultaat was zo dramatisch dat de desbetreffende blogpost compleet werd afgekraakt op een forum (dat is lekker makkelijk als je anoniem bent natuurlijk). Ik dacht bijna dat het aan mij lag, dat ik niet met zulke stickers overweg kon.

Gelukkig geef ik niet snel op en bestelde ik ergens anders nog wat soorten stickers. Eigenlijk had ik 4 varianten besteld, maar omdat de verzending belachelijk lang duurde hebben ze me als tegemoetkoming maar liefst 12 (!) pakjes opgestuurd. Awesome! En nee, dit is geen advertorial, maar ik wil smARTnails bij deze graag bedanken!

Anyway, gelukkig bleek dat de falende nail art van een tijdje terug wel degelijk niet aan mij lag maar aan de stickers. Want deze keer lukte het een heel stuk beter!




Als basis maakte ik een gradient twee glitterlakjes van Essie (review). Over de nail vinyls, voor de verfspatters dus, gebruikte ik een roze lak van Hema.


Fun fact: Is het jullie trouwens al ooit opgevallen dat mijn pink een beetje scheef staat? Deze heb ik ooit uit de kom gehad, vandaar dat ik ‘m niet recht kan houden – en stil blijven liggen wil ‘ie ook niet bigsmile Wat het voor de foto’s weer extra lastig maakt, haha.

Het werken met nail vinyls is me deze keer dus een stuk beter bevallen en het resultaat ziet er ook heel wat beter uit. Bovendien werkt het heel snel en makkelijk. Ik krijg gelijk zin om te experimenteren met meer kleuren en patroontjes en dat kan gelukkig ook, want ik heb nu natuurlijk een voorraadje!

Heb jij al ooit met nail vinyls of nagelstickers gewerkt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sanne 28 mei 2015 at 22:36

  die nail art is super leuk.

 • Reply Rosanne 28 mei 2015 at 13:18

  Aw dit ziet er echt super cute uit! liefs

 • Reply Nicole 28 mei 2015 at 13:04

  Wat een grappig effect!

 • Reply manon 28 mei 2015 at 09:25

  Heel mooi gedaan!

 • Reply Melana 28 mei 2015 at 09:22

  Mooi gelukt! Ik heb dit nog nooit uitgeprobeerd, ga ik toch maar eens doen.

 • Leave a Reply