Nail Art

Nails of the day – Bloemetjes


Eigenlijk is het veel te warm om binnen te zitten, maar ik had zin om weer eens een nail art te maken! Zulke bloemetjes zie ik vaak voorbij komen en zijn best makkelijk te maken. Ik pakte dus mijn dotting tool erbij en ging aan de slag!

Dit, plus een dotting tool die niet op de foto staat, is alles wat ik voor de nail art gebruikt heb. Een geel lakje als basis, wit voor de bloemetjes en goud en mintgroen voor de details. Verder gebruikte ik nail vinyls voor de ringvinger.


Dit is het resultaat! Ik vind het er leuk en vrolijk uitzien. Achteraf gezien had ik de ringvinger misschien toch beter met bloemetjes kunnen versieren – de harde lijnen die ik nu heb gebruikt passen niet echt bij de rest. Los daarvan vind ik het resultaat met de vinyls wel goed gelukt en de lijntjes zijn vrij strak. Dit ga ik dus binnenkort met meer kleurcombinaties proberen, alleen dan dus op ál mijn nagels.

Wat betreft de bloemetjes: deze zijn heel makkelijk te maken en het ging ook erg snel. Je zet met een dottingtool vijf puntjes en daarna een gekleurd puntje in het midden en klaar is Kees. Ook de bloemetjes wil ik nog wel met andere kleurcombinaties proberen. Zo simpel maar zo leuk!


Ik word vrolijk van de kleurtjes. Het geheel oogt misschien meer lente-achtig dan zomers, maar dat maakt me niet uit. Pastelkleurtjes blijven leuk smile

Draag jij weleens bloemetjes op je nagels?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Petra 5 juli 2015 at 22:23

  wat een leuke nail art…bloemetjes zijn zo leuk voor een nail art!

 • Reply Rianne 3 juli 2015 at 22:40

  Wauw mooi! Knap gemaakt, ik ben al blij als ik m’n nagellak netjes op m’n nagels krijg hihi!

 • Reply Tessa 3 juli 2015 at 11:40

  Wat een leuke zomerse nagellak!

 • Reply Nicole 3 juli 2015 at 11:12

  Wat schattig zeg! Heel erg leuk gedaan.

 • Reply Northflix 3 juli 2015 at 10:30

  Lekker creatief en past natuurlijk perfect bij dit seizoen!

 • Reply Denna 3 juli 2015 at 09:48

  Wat een mooie nailart!

 • Reply Svenja 3 juli 2015 at 08:03

  Wauw, wat een prachtig kunstwerkje heb je gemaakt <3 Heel knap gedaan en echt onwijs pretty!

 • Leave a Reply