Nail Art

Nails of the day: Graffiti

05
De tentamens komen er aan en mijn stage zit er bijna op, wat betekent dat ik volop bezig ben met mijn stageverslag. Druk, druk, druk! Tussen het harde werken door heb ik toch even de tijd gevonden om mijn nagels te voorzien van een leuke manicure.

01
Links zie je een simpele witte nagellak van Catrice. Maar het rechtse lakje, daar gaat het vandaag om. Deze kocht ik een hele tijd geleden, heb ik één keer gedragen en daarna was ik ‘m gek genoeg vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen dus!

De nagellak is van Maybelline van de Color Show Street Artist lijn. De kleur die ik heb heet Urban Vibe.

03
Ik lakte eerst mijn nagels wit (wat nog een heel gedoe was, want de inhoud van het flesje nagellak was ontzettend stroperig geworden!) en bracht daarna twee laagjes Urban Vibe aan. De topcoat bestaat uit matte oranje en zwarte spikkels in verschillende formaten. Het geeft een speels effect en zeker op de witte basis komt het goed tot zijn recht! De topcoat dekt dus vrij goed, wat echter wel een beetje lastig kan zijn is om het netjes en egaal te verdelen. Kwestie van geduld!

04

Maybelline noemt deze soort lakjes ‘street art’ en het doet me inderdaad wel een beetje aan graffiti denken. Echter maakte een collega de opmerking dat het net een kievitsei was. En daar kan ik me ook wel in vinden!

Wanneer je nog op zoek bent naar een feestelijke topcoat is dit een aanrader! Urban Vibe van Maybelline is te koop bij €3,99.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Bouchra 24 januari 2015 at 11:18

  Leuk effect!

 • Reply Creative Neighbours 22 januari 2015 at 23:21

  Heel leuk! Gave nagellak!

 • Reply Manon 21 januari 2015 at 17:41

  Wat een leuke combi, ik vind het wel iets hebben!

 • Reply Rosanne 21 januari 2015 at 16:13

  Wat zien je nagels er gaaf uit zeg!

 • Reply Bianca 21 januari 2015 at 16:04

  Mooie combinatie! Die street artist lakjes zijn erg leuk vind ik, vooral nu carnaval eraan komt :)

 • Reply Jolet 21 januari 2015 at 12:53

  Wat een leuk effect!

 • Reply Dina 21 januari 2015 at 07:53

  Toevallig, ik zag van de week zo’n soort topcoat in de winkel. Heb ‘m maar niet gekocht want ik wilde eerst zien hoe het er in het echt uit ziet. Het geeft een heel leuk effect.

 • Leave a Reply