OOTD – #1 Bird is the word

Welke kledingstijl is nou typisch Mandy? Die vraag kan ik niet zo één twee drie beantwoorden. Ik vind ontzettend veel dingen leuk, hou van winkelen en wissel mijn stijl graag af. Daarom vind ik het juist extra leuk om met deze rubriek te beginnen. Welkom bij OOTD, oftwewel; Outfit of the day.Een tijdje geleden deed ik mijn allereerste bestelling op de webshop Forever21. Ik bestel niet vaak kleding via internet, maar my god wat hebben ze daar veel leuke dingen! Ik bestelde daar onder andere de vogeltjes-blouse die je op de foto’s ziet. Hij is van een soort satijnen stof die heerlijk aanvoelt. Ik ben echt verliefd op die blouse, ondanks dat de kleur een beetje vloekt bij mijn momenteel ‘gele’ haren. Foutje bij het blonderen, dat wordt zo snel mogelijk opgelost haha.

De leren broek is van H&M.Ik had hem al een tijdje, maar ik had hem al lang niet gedragen omdat er dankzij mijn klunzigheid een grote scheur in was gekomen. Gelukkig heeft mijn behulpzame buurvrouw hem kunnen maken, dit was/is namelijk echt mijn lievelingsbroek!


Deze mooie Josh armband heb ik van mijn vriend gekregen. Hij heeft niet de standaard witte kristallen, maar multicolor, waardoor hij in het licht ‘ glanst’  in alle kleuren van de regenboog.


Deze Minnetonka’s heb ik al jaren, maar ik vind ze nog steeds geweldig, en makkelijk te combineren. Ze maken elke outfit net wat minder tuttig. Verschillende stijlen met elkaar combineren maakt een outfit interessant.

Helaas werkte mijn camera niet echt mee, vandaar dat het wat weinig foto’s zijn. Maar na een lange tijd niet te bloggen, ben ik blij dat ik dit soort dingen weer kan delen. Deze artikelen gaan jullie zeker vaker zien!

(PSSST, Ik heb voor deze site nu ook Bloglovin!)

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *