Outfit – Aztec broek


Het komt niet vaak voor dat ik online kleding bestel. Maar een tijdje geleden snuffelde ik rond op de webshop van H&M, en kwam daar in de sale items tegen met wel érg verleidelijke prijzen. Zo bestelde ik onder andere een nieuwe broek. Benieuwd naar de outfit die ik er afgelopen week mee maakte?


Ik combineerde de opvallende broek (die ik overigens voor slechts €10 heb weten te scoren!) met een erg simpele, zwarte trui. Deze bestelde ik ook bij de H&M voor maar 9,95. Hij is gemaakt van een soort jogging stof en zit daardoor heerlijk comfortabel. Verder droeg ik er mijn favoriete sleehakken bij.


Ik combineerde het met wat gouden accessoires, zoals deze grove gouden schakelketting. Ook droeg ik wat goudkleurige armbandjes die je op de allereerste foto het beste kunt zien. Op deze foto zie je trouwens een vreemde gloed in mijn haar: dat zijn de restanten van mijn paarse dip dye, haha.


Ook al heb ik ietwat vermoeide oogjes op deze foto, ik ben echt gek op mijn nieuwe broek!

Wel ben ik nog even zoekende op welke manieren ik deze broek nog meer kan combineren. Met een zwarte trui is natuurlijk makkelijk en leuk, maar wel vrij simpel. Hebben jullie misschien tips?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *