Outfit: Denim dungarees

header
Dungarees. Dat klinkt heel fashionable, maar eigenlijk is het gewoon de goeie ouwe tuinbroek. En die zijn toevallig weer hip. Vorig jaar kocht ik er eentje, maar deze had ik nog niet vaak gedragen. Tijd om ‘m weer eens uit de kast te halen!

02
Mijn tuinbroekje komt van Primark. Hoewel ik ook nog op zoek ben naar een wat donkerdere variant, vind ik deze van gebleekte spijkerstof ook erg leuk! De scheuren aan de onderkant maken het net wat stoerder (hoewel ik nog steeds van veel mensen te horen krijg dat ik er ‘schattig’ of ‘lief’ uitzie in dit pakje…)

Ik heb heel lang niet echt geweten hoe je zoiets nou combineert, daarom droeg ik mijn tuinpak ook niet vaak. Maar laatst bestelde ik via Ebay een gestreepte crop top, en ik bedacht me dat dit misschien wel perfect zou matchen bij mijn tuinpak. Et voilà.

03
Wat is dit voor pose?

Ik ben vergeten mijn schoenen op de foto te zetten, maar ik droeg bij deze outfit simpele zwarte nep-Vans van H&M.

01Zonnebril op, lipstick op en we’re ready to go.

Deze nieuwe kledingcombinatie was een tikkeltje buiten mijn comfortzone, maar toch vind ik het er erg leuk uitzien en ben ik er zelfs mee naar buiten geweest.

Helaas gebeurde er afgelopen weekend iets met mijn nieuwe crop top: terwijl ik aan het fietsen was belandde er een enorme klodder vogelpoep op mijn shirt! OMG, en ik dacht altijd dat zoiets alleen in films gebeurde. Hopelijk gaat het er in de wasmachine nog uit, en zo niet dan ben ik blij dat ik deze outfit nog op tijd heb vastgelegd, haha.

Draag jij weleens dungarees / een tuinbroek?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *