Outfit – Happy birthday to me!


Hoera, vandaag ben ik jarig! Hoewel ik mijn feestje voor vrienden en familie pas over twee weken geef, vind ik jarig zijn wel altijd leuk, haha. Wat dat betreft ben ik net een klein kind – ook al word ik vandaag alweer 22. Behalve taart eten en naar school gaan (ik heb zelfs een tentamen, de ellende) doe ik vandaag niet zoveel speciaals. Wel wilde ik een leuke outfit laten zien die ik van de week droeg. Ik ben gek op dit nieuwe roze jasje!


Laatst, in een blogpost over lente- en zomerjasjes, vertelde ik dat ik verliefd was op de roze parka van Vero Moda. Guess what – deze hangt nu in mijn garderobe! Het is nog even uitzoeken hoe ik ‘m ga combineren, maar ik denk het met deze outfit al aardig gelukt is. Het jasje laat ik lekker open hangen, want dicht vind ik hem niet zo mooi – dat vind ik nooit bij parka’s – en bovendien is het lekker zomers zo.


Misschien is de trend al overgewaaid, maar ik ben nog steeds gek op mijn overknee boots. De leren tas heb ik trouwens ook nieuw. Dit is eigenlijk een camera-tas, maar ik vind hem er zo prachtig uitzien dat ik hem ook gewoon als handtas gebruik.


Het jasje bestelde ik bij Zwijnenburgmode, een webshop waar verschillende merken zoals Only, Supertrash, Mexx en PME Legend te koop zijn. Een klein nadeeltje dat ik ondervond tijdens het bestellen was dat van veel artikelen veel maten waren uitverkocht. Het is dus even zoeken wat nog beschikbaar is. Daar tegenover staat wel dat de service heel snel is – binnen een dag had ik mijn pakketje al in huis.

Afijn, een roze parka kan ik dus van mijn wishlist afstrepen! Hij kostte €39,95 en dat vind ik een prima prijs voor een zomerjas.

Nu maar zorgen dat vandaag ik niet te veel taart eet, anders past het jasje dalijk niet meer wink

Heb jij de perfecte zomerjas al gevonden?

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *