Outfit of the day – Birthday

flamingo, top, print, dress
Afgelopen woensdag was ik jarig. Mijn ‘echte’ feest vier ik pas vandaag, maar woensdag kwam er wel wat familie langs. Vrolijk als ik was, door mijn verjaardag én door het redelijk mooi weer, stelde ik een tropische outfit samen!


De volledige outfit! Wat kijk ik verschrikt op de rechtse foto (da’s het nadeel van fotograferen met de zelfontspanner!), maar zo zie je de outfit wel goed van de voorkant. Ik droeg een bloesje met flamingo print. Deze kocht ik bij Primark in de sale. Eigenlijk is het een soort crop top, aan de voorkant kun je er een knoop in leggen. Ook leuk, maar wanneer je ‘m in een rokje stopt zie je daar niks van en ziet het er toch best wel classy uit. Het rokje is ook van Primark en de lichtroze pumps zijn van de H&M. Ik was dus heel erg budget gekleed! Bijna al mijn aankopen de laatste tijd komen van H&M, Ebay of Primark (zeker sinds ‘ie in Eindhoven zit!)


Zoals je ziet probeerde ik mijn lippen af te stemmen op mijn bloesje. Stiekem is de kleur net iets te donker, maar daar stoor ik me niet zo aan. Het kruiskettinkje is één van mijn favorieten in de categorie subtiele sieraden. Deze komt van Forever21. En hee, kijk, ik had zowaar een ‘good-hair-day’ op mijn verjaardag! Het was vast voorbestemd.


Op deze foto zie je pas echt goed de mooie print van het rokje. Er zit een soort barok printje in geborduurd en dat vind ik ontzettend tof, dat maakt het net wat specialer. Ik vertelde net trouwens hoe budget deze outfit was, de armband en de ring daarentegen vallen daar buiten. Deze zijn allebei van Buddha to Buddha. Een hele investering, maar ik heb ze dan ook al een aantal jaren en ik draag ze nog steeds met plezier!

Vandaag vier ik mijn verjaardag nogmaals, deze keer voor mijn vrienden en het belooft een big party te worden! Mijn outfit is dan ook een stukje anders, wat minder netjes, dan de outfit die ik hier droeg. Ik vind het leuk om af te wisselen met verschillende stijlen, afhankelijk van de situatie.

Overigens vind ik het heerlijk dat de tijd van korte broekjes en rokjes weer is aangebroken. Na mijn benen maandenlang verstopt te hebben in een lange broek is het nu eindelijk weer blote-benen-tijd!

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *