Outfit of the day – Maxi skirt


Het is eindelijk weer lekker weer, en dat betekent in fashion-taal dat het weer tijd is voor blote armen en blote benen! Mijn asymmetrische maxi rok werd uit de kast gehaald en daardoor vond ik het tijd om weer eens een outfit artikel te doen!Blij door het zonnetje!

Dit vond ik niet de meest mooie foto ooit, maar zo zie je wel hoe de outfit er in zijn geheel uitzag.


Naast deze ring en armband droeg ik verder geen accessoires. Dat vind ik nooit fijn als het zo warm is, en bovendien vond ik de simpelheid van deze outfit wel leuk.Zowel de rok als het shirtje komen van Ebay. Van het shirtje weet ik de verkoper niet meer, en de rok zou je met de zoekterm ‘asymmetric maxi skirt’ moeten kunnen vinden. De gehele outfit was in elk geval erg budget. Het stofje van de rok voelt wel wat cheap aan, maar hij zit goddelijk! Enig nadeeltje is dat hij zo strak is dat je alles ziet. Het shirtje dat ik erin heb gepropt zie je dan ook zitten; het oogt wat bobbelig (dus nee, dat zijn geen raar soort buikvetjes haha). Daarom moet ik eigenlijk op zoek naar een strak, naadloos shirtje. Liefst met een leuk patroontje! Maar shirtjes vallen bij mij altijd te wijd (een kleine maat is echt niet altijd leuk) dus dat wordt nog een hele zoektocht!

In elk geval, op het ‘lastige’ shirt na vind ik deze outfit wel erg leuk! De rok is in elk geval favoriet. Deze kocht ik vorig jaar al, maar ik had er volgens mij nog nooit een outfitpost mee gemaakt. Bij deze, haha.

Wat vind jij van asymmetrische maxi rokken?

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *