Outfit of the day – Sunny Sunday


Afgelopen weekend was leuk en gezellig! Het was eindelijk weer eens redelijk warm buiten, ideaal weer om even de stad in te gaan. Ik kocht er een nieuw shirtje, en omdat op zondag het zonnetje zo mooi scheen besloot ik om weer eens wat foto’s te schieten voor een outfit of the day!


Vandaag ben ik bijna volledig gekleed in H&M, zowel het broekje, het shirtje als de schoenen komen van de bekende keten. Lekker budget maar daarom niet minder leuk! Het leren broekje is al eens eerder voorbij gekomen in een outfit of the day. Deze heb ik nog niet heel vaak gedragen omdat ik het steeds te koud vond voor een panty, ik ben dus blij dat het eindelijk weer lente wordt!


Ik kon mijn zonnebril nergens vinden (een RayBan nog wel, daarom: grote paniek! Inmiddels weer gevonden trouwens wink ) en daarom droeg ik een hoedje tegen de felle zon. Deze kocht ik op vakantie in Griekenland. Ik vind hoedjes zó leuk, maar ik draag ze bijna nooit. Iets met een te klein hoofd en hoedjes die nooit goed passen, helaas.


Het zonnige gedeelte van de tuin leek me mooier voor op foto’s, maar de zon bleek veel te fel om normaal de camera in te kijken, haha.


Het geliefde tasje met franjes kocht ik drie jaar geleden in Disneyland. Het is echt suède, en hij is na drie jaar intensief gebruik nog steeds in perfecte staat. Ik vind ‘m zo leuk! Het roségouden horloge en de ring die ik hier droeg zijn niet heel duidelijk te zijn, maar ik schreef er eerder al een uitgebreider artikel over.

Na het maken van de foto’s kreeg ik een preek (schijnbaar was het gras net gezaaid en mocht ik er niet overheen lopen… Oeps!) en daarna ben ik lekker op terras gaan zitten. Ook is bij ons de ijssalon weer open, dus uiteraard heb ik een ijsje gehaald! Ik heb een leuk, relaxt weekend gehad.

Hoe was jullie weekend?

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *