Outfit of the day

Outfit of the day – Valentine!

header
Als echte Brabantse ben ik heus geen Valentijn aan het vieren en draag ik ook heus niet deze outfit vandaag. Nee, ik vier momenteel carnaval! Op het moment dat dit online komt loop ik ergens rond in mijn gladiator- of minion outfit. Maar omdat ik afgelopen week donderdag wél een normale outfit droeg, (met hartjes!) leek het me leuk om dit op Valentijnsdag even online te gooien.


Eerst droeg ik bijna nooit broeken, het is dus best een verandering dat ik de laatste tijd steeds vaker in een spijkerbroek loop. De broek is super comfortabel en ik kocht ‘m voor een laag prijsje bij Primark. Daarboven droeg een shirt met hartjesprint van H&M en een fijn oversized vest van Forever21. Qua sieraden hield ik het heel subtiel, ik droeg alleen mijn armband en ring van Buddha to Buddha en een simpel kettinkje. Lekker casual dus,  ideaal voor een doodnormale schooldag.


Hoi wink


Het leukste aan deze outfit vind ik de schoenen. Die zijn nieuw, en ik kocht ze (online) bij Forever21. Het zijn knielaarzen. Eigenlijk vallen ze nét niet over mijn knieën heen, maar hee, ze zijn alsnog wel leuk! Ze lopen heerlijk en hebben een sleehak, waardoor ik (met mijn lengte van 1.55) gelukkig een stukje hoger ben.

Fijne Valentijn iedereen en vooral: een fijne carnaval!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Femke 14 februari 2015 at 17:07

    Oooo, die hartjestop van H&M is zó leuk. Extra toepasselijk nu het Valentijn is!

  • Reply Tineke 14 februari 2015 at 10:20

    Hele mooie outfit meid! Die top is zo leuk!
    Liefs

  • Leave a Reply