Outfit of the day

Outfit of the day – White lace

header
Dat de zomervakantie voor de deur staat (ik hoef nog maar een weekje naar school!) is een goed excuus om de zomergarderobe eens aan te vullen. Écht uitgebreid shoppen is er nog niet van gekomen, maar via internet heb ik al wat losse items besteld waaronder dit witte kanten blouseje. Oplettende volgers hebben ‘m al voorbij zien komen op Instagram, maar vandaag laat ik je de complete outfit zien.


Omdat het toch wat frisjes was op de fiets droeg ik een jasje. De beige kleur matcht perfect bij mijn slippertjes! Sowieso vond ik het leuk om de outfit qua kleur rustig te houden, het oogt elegant en lekker zomers. Bovendien zijn mijn roze lippen nu extra opvallend.In mijn haren droeg ik een bandje met een veer eraan, deze is van Ebay. Het ligt nog een beetje buiten mijn comfortzone om zoiets op een alledaagse dag te dragen (na het maken van de foto’s deed ik hem maar weer af, haha) maar voor festivals en dergelijke vind ik het zeker leuk!

07
Ik ben verliefd op mijn witte blouseje van Expresso. Het is gemaakt van een soort kant maar heeft een apart, beetje aztec-achtig printje. Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op alles met dit soort printjes, dus dit blouseje misstaat zeker niet in mijn garderobe.

Enig puntje is dat het blouseje een beetje te groot lijkt – al zijn shirtjes en blousejes tegenwoordig bijna altijd vrij losjes (of dat ligt gewoon aan mijn maat / mijn lengte van maar 1.55) Maar hé, het zit wel erg comfortabel zo en ik hoef bovendien mijn buik niet in te houden want dat zie je toch niet, haha.De outfit in zijn geheel, zonder het jasje.

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst en ik heb al genoeg mogelijkheden bedacht om ‘m te combineren. Wit staat bijna overal bij dus dat is ideaal (wel opletten geblazen voor lekkende ijsjes, eten met rode saus of in mijn geval zo’n beetje alles waarmee je kan knoeien.) Bijna exact deze outfit kan ook op warmere dagen, maar dan met een kort spijkerbroekje. Op die manier droeg ik het bijvoorbeeld op mijn verjaardagsfeestje.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Talitha 18 juni 2015 at 09:19

  Hele leuke outfit! Ik hou wel van jouw style! (:

 • Reply Bianca - Miss Langhaar 17 juni 2015 at 23:17

  Mooie outfit, super leuk topje :)

 • Reply Rilana 17 juni 2015 at 23:02

  Wat een leuke outfit, staat je erg goed zeg!

 • Reply mariëlle 17 juni 2015 at 20:19

  Echt een super leuke outfit! :)

 • Reply Rosanne 17 juni 2015 at 19:44

  Wat een leuke outfit heb je aan zeg! Wit staat je heel mooi. liefs

 • Reply Anna 17 juni 2015 at 11:47

  Wauw, wat een leuke outfit! Je jasje is er perfect bij.

 • Reply Marja 17 juni 2015 at 11:40

  Hele leuke outfit! -x-

 • Reply Svenja 17 juni 2015 at 11:38

  Het witte blousje staat je echt ge-wel-dig! Heerlijke zomerse outfit heb je aan <3

 • Reply Manon 17 juni 2015 at 10:48

  Wat een leuke speelse outfit

 • Reply Nicole 17 juni 2015 at 10:02

  Erg leuke outfit!

 • Leave a Reply