Outfit of the day – Aztec top


Afgelopen weekend droeg ik nieuwe kleding, en daarom vond ik het weer eens hoog tijd voor een outfit of the day artikel! Via Sans Online, een leuke webshop waar ik laatst over schreef, bestelde ik een leuk shirtje van Vero Moda en een bijpassend vest. Benieuwd naar de totale outfit? Kijk dan verder!

05
Zoals jullie misschien wel weten ben ik helemaal gek op de aztec/tribal print. Dit hemdje schreeuwde mijn naam en ben er dan ook helemaal gelukkig mee! Het was wel moeilijk kiezen, want deze topjes waren ook verkrijgbaar in het blauw. Toen ik in de webshop een bordeauxrood vest tegenkwam voor een zacht prijsje, besloot ik toch maar voor deze rood/roze variant te gaan, omdat ik dacht dat dit wel leuk zou matchen. En dat had ik dus goed gedacht, al zeg ik het zelf wink Wat me trouwens opviel, is dat ik mijn bestelling na een dag al in huis had! Aangezien ik vrij ongeduldig ben ingesteld, is dat natuurlijk ideaal.


De ring had ik toevallig al, deze komt van Ebay. Op de foto is het niet zo goed te zien, maar ook hier zit een soortgelijk printje in gegraveerd.


Ik combineerde dit alles met een simpele spijkerbroek. Althans, voor mij is een spijkerbroek lange tijd niet vanzelfsprekend geweest. Een paar jaar geleden droeg ik alleen rokjes, leggings en pantys. Ik droeg ‘ingewikkelde’ outfits en had toen zelfs geen enkele spijkerbroek in mijn kast hangen… De laatste tijd draag ik (gelukkig) weer meer broeken heb en langzaam wordt mijn stijl steeds meer ‘casual’. Ik snap niet wat ik mezelf voorheen heb aangedaan, want dit zit zo veel comfortabeler! Overigens zie je geen schoenen op de foto, want ik liep thuis op pantoffels, haha. Overdag droeg ik zwarte enkellaarsjes.


Een foto van de outfit in zijn geheel! Overigens draag ik hier, op wat mascara en lipgloss na, bijna geen make-up. Dat is ook vrij nieuw voor me en het past wel bij mijn casual stijl van de laatste tijd. Maar zie je hoe blij ik ben met mijn outfit? Het vest is heerlijk warm, maar van het hemdje ben ik nog het meest fan. Deze ga ik in de zomer veel dragen!

De outfit

Broek – Pull & Bear
Ring – Ebay
Vest – Sans Online
Topje – Sans Online

Hebben jullie weleens iets bij Sans Online besteld?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *