Outfit – Paisley broek


Op het moment dat jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk in bikini op het strand en hoef ik écht geen lange broek aan. Maar een tijdje geleden kocht ik een luchtige, nieuwe zomerbroek en die heb ik in Nederland al veel gedragen. Mijn favoriete combinatie was met mijn zwarte crop top, en dit heb ik vastgelegd op foto’s!

Ik ben echt fan van mijn nieuwe broek! Hij is van H&M en heeft een lekker druk printje. Ik ben gek op printjes, en ook de kleuren vind ik prachtig. Deze broek is gemaakt van heel luchtige materiaal en hij zit echt heerlijk. Fijn om te dragen tijdens het shoppen of op een terrasje, maar ook lekker thuis op de bank hangen kan prima in deze losse broek.


Toen het laatst wat warmer was combineerde ik de broek met mijn nieuwe crop top. Sommige mensen vinden crop tops echt helemaal niks of zelfs ordinair, maar zelf vind ik ze mooi, comfortabel en vind ik dat zoiets gewoon gedragen mag worden als het heel warm is. Een bloot buikje vind ik dan helemaal niet erg.

Grappig feitje is dat eigenlijk deze hele outfit goedkoop is: de top en de ketting (en zelfs mijn navelpiercing, haha) zijn van Ebay en de broek dus van H&M. Ik denk dat alles in totaal, inclusief de sandaaltjes, ongeveer 30 euro heeft gekost.


Ook de sandaaltjes waren erg budget, deze kocht ik vorig jaar bij een klein winkeltje in Griekenland. Ik was helemaal vergeten dat ik deze had, totdat ik laatst mijn schoenenkast opruimde en ze tegenkwam. En ik vind ze nog steeds erg leuk!


Fotootje van het geheel inclusief de sandaaltjes. Mijn hoofd stond hier raar op, dus dat heb ik er maar af geknipt, haha. Ik wil deze outfit vaker gaan dragen, en wanneer het wat kouder wordt trek ik er gewoon een wat langer shirtje of een vestje bij aan. Én ik wil meer van zulke broeken! bigsmile

Hou jij van broeken met drukke print?

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *