Persoonlijk

De Instagram tag

InstagramTAG01
Mijn favoriete app is zonder twijfel Instagram. Ik vind het heerlijk om het leventje van anderen te volgen door middel van foto’s, en zelf foto’s plaatsen vind ik minstens net zo leuk. Daarom werd het tijd om de Instagram TAG eens in te vullen! Op internet kwam ik meerdere varianten van deze TAG tegen, dus ik heb van allemaal de leukste vragen eruit gepikt. Wat was mijn eerste foto, welke filters gebruik ik en welke foto werd het meest geliked?

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn Instgram naam is mandy.debeer. Gewoon, heel standaard, mijn eigen naam en achternaam.

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Gemiddeld één per dag. Soms iets meer, maar soms ook een paar dagen helemaal niks. Op dit moment heb ik trouwens al 256 foto’s geplaatst. Wow!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Schermafbeelding 2015-05-04 om 18.43.02

Een collage van de nieuwe Essie nagellakcollectie die ik hier reviewde. Ik vind het leuk om persoonlijke foto’s af te wisselen met mooie productfoto’s.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Schermafbeelding 2015-05-04 om 18.47.02

De állereerste is samen met een vriend, maar ik weet niet zeker of die onflatteuze foto op mijn blog mag, haha. Dus daarom maar deze, mijn eerste ‘selfie’. Heel fout.

Wat is de allerleukste foto waar je zelf op staat?

Schermafbeelding 2015-05-04 om 18.49.54

Ik heb bewust niet voor een selfie gekozen, want dat vind ik te saai. Deze foto is vorig jaar (of twee jaar geleden?) in de zomer genomen. Ik organiseerde een barbecue voor vrienden en daarna doken we lekker het zwembad in. Het was zo gezellig!

Van welke Instagramfoto krijg je ter plekke heimwee?


Deze foto van het prachtige uitzicht dat we hadden toen we in Griekenland (Rhodos) bovenop een berg stonden om de Acropolis te bekijken. Het was een hele klim, maar wat was het mooi en het uitzicht was geweldig! Sowieso was deze vakantie echt superleuk: een perfecte combinatie van cultuur, chillen aan het strand, en feesten. En dat met mijn beste vriendjes! bigsmile

Welke Instagramfoto kreeg de meeste likes?


Waarom precies weet ik niet, maar deze foto van mijn fiets heeft tot nu toe de meeste likes gekregen haha.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Voordat mijn foto op Instagram verschijnt, gaat deze altijd door de app ‘Afterlight’. Deze app kost wel geld (ik geloof 99 cent) maar dat is ‘ie zeker waard. Het heeft zoveel mogelijkheden en prachtige filters. Verder plaats ik naast spontane alledaagse foto’s ook foto’s van make-up etcetera. Deze maak ik thuis met mijn spiegelreflex, bewerk ik nog even na in Photoshop, mail ze daarna naar mezelf om ze vervolgens via mijn telefoon op Instagram te uploaden. Een heel gedoe eigenlijk, haha.

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Sinds ik de app Afterlight heb, gebruik ik eigenlijk bijna nooit meer de filters in Instagram zelf. Toch vertelt Iconsquare (waar je al je Instagram statistieken kunt vinden) mij dat ‘Valencia’ de meest gebruikte filter is.

Welke celebrities volg je?
Lady Gaga, alle vier de mannen van Il Divo, Marco Borsato, David Bisbal, Belle Perez en een hele hoop bekende (beauty)bloggers.

Welke (grote) bedrijven volg je?
Essence, Catrice, New York Color, Primark, Loavies, en wat kleinere make-up en sieradenwebshops. Stiekem nog best veel, maar het zijn leuke accounts en het houdt me een beetje op de hoogte van nieuwe collecties etcetera.

Heb je veel familieleden op Instagram?
Redelijk. Mijn broertje, mijn neefjes en wat andere familieleden zitten af en toe op Instagram. Vind ik gezellig smile

Wat is jouw meest gebruikte hashtag?
Haha, ik schaam me er een beetje voor maar volgens Iconsquare is dat #selfie. Zo veel selfies maak ik toch niet? wink

Dat was ‘m alweer!
Mocht je me willen volgen op Instagram dan kan dat hier: mandy.debeer

Zit jij veel op Instagram?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply TAG: Instagram | 25 april 2019 at 09:14

  […] tag invullen over Instagram? Count me in! Ik heb hem zelf gevonden via Bella Mandy, maar copy-paste mijn blogpost er gerust op […]

 • Reply Danielle 10 december 2017 at 18:26

  Hi girl! Kwam via Google je ingevuld tag tegen, als bedenker van de tag leek het mij leuk om hem in 2017 weer nieuw leven in te blazen. Vind je het leuk om weer mee te doen? Je kunt de vragen vinden op mijn blog!

 • Reply The Instagram Tag. | live travel read gina 19 juni 2015 at 14:48

  […] dare to tell how often I go take a look on that damn app. I found the Dutch variant of the tag on here and I just translated it into English! So there we go, without further a due let’s get into […]

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 5 mei 2015 at 20:08

  Instagram addict. Zeker 3 foto’s per dag hier! En continue die van andere liken haha!

 • Reply Jamey 5 mei 2015 at 11:53

  Altijd leuk he herinneringen ophalen ;)

 • Reply Manon 5 mei 2015 at 11:50

  Super leuke tag is dit!

 • Reply Rowan - Rebellious yet Romantic 5 mei 2015 at 10:23

  Wat leuk zeg die Essie lakjes collage. Ik ga nu een kijkje nemen op je Insta! :) Liefs, Rowan

 • Leave a Reply