Persoonlijk

Een tropisch flamingofeestje


Aanstaande dinsdag is het dan zo ver, dan vertrek ik voor vijf maanden naar Curaçao! Ik ga mijn vrienden natuurlijk heel erg missen, en omdat ik iedereen nog een keer wilde zien had ik besloten om een afscheidsfeestje te organiseren. Het feestje is vanavond, en het staat in het teken van de tropen én mijn tropische lievelingsdieren: flamingo’s! Omdat ik denk dat ik niet de enige ben die van flamingo’s houdt leek het me leuk om te laten zien welke decoraties ik allemaal heb gekocht!

Themafeestjes geven doe ik normaal nooit, maar toen ik in de winkel een aantal flamingo spullen zag liggen kon ik het niet laten. Ik bedoel; hállo, het zijn flamingo’s! En het past natuurlijk goed bij mijn vertrek naar Curaçao. Voor ik het wist had ik een hoop geld uitgegeven aan té leuke decoraties.
Ik heb alles geshopt bij SoLow en Xenos.


De slingers rechts spotte ik het eerst, bij SoLow. Ze waren €3 wat ik eigenlijk best veel vond (al heb ik geen idee wat slingers normaal gesproken kosten), maar hé, flamingo slingers kon ik niet laten liggen!
Toen ik later bij Xenos was zag ik dat ze daar ook flamingo-slingers hadden, links op de foto. En deze waren maar €0,99! Had ik dat maar eerder geweten, haha. Maar ach, nu heb ik twee soorten!


Servetjes zijn altijd handig, en deze kostten €1,75. En kijk die rietjes! Je kunt de flamingo’s ook echt uitklappen (zie de foto helemaal bovenaan) en dat vind ik echt fantastisch. Je betaalt €1,25 voor tien rietjes en dat is echt belachelijk veel, maar dit is echt gewoon mijn beste aankoop ooit heart De ananas prikkertjes vond ik ook heel tof (en handig voor in de bitterballen!), en deze waren €0,99. Als laatste kocht ik een opblaasflamingo. Echt het meest pointless ding ooit, maar ik kon dit gewoon écht niet laten liggen! Deze kostte €2,99.

De opblaasflamingo is van Xenos, de rest is allemaal van SoLow.


Kijk hoe leuk ‘ie is! Wij zijn er helemaal klaar voor.

Nou ja, nog niet helemaal. Op het moment dat jullie dit lezen moet het feestje nog even worden klaargezet, haha. Ook ga ik cocktails maken, met Blue Curaçao erin – en ja, ik heb die drank inderdaad expres gekozen vanwege de naam wink Hoewel ik het natuurlijk ook wel lekker vind hoor, maar goed, ik lust bijna alle cocktails wel, haha.

Ik heb in elk geval zin in mijn feestje. Al wordt het wel moeilijk denk ik, wetende dat ik mijn vrienden en familie straks een half jaar niet ga zien. Kon ik ze maar allemaal meenemen!
Maar voor nu: let’s enjoy the party!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Charelle 22 april 2016 at 08:38

  Oh wat een ontzettend leuk thema en heel cool dat je al die leuke decoraties kon vinden! ^^

 • Reply Maris 20 april 2016 at 08:11

  Heerlijk vrolijk altijd die spullentjes met Flamingo’s :) Wist je dat Blue Curaçao ook daadwerkelijk op Curaçao wordt gemaakt? Je kan zelf (gratis) een bezoekje brengen aan de fabriek :)

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 16 april 2016 at 19:45

  Ah super leuk! Heel veel plezier!!

 • Reply Mariska 16 april 2016 at 16:42

  Wauw ik ben zo jaloers! Goede manier om in de stemming te komen, ik ben ook zo dol op flamingo spulletjes! Super!

 • Reply Yara 16 april 2016 at 12:01

  Wat een leuke spulletjes allemaal!
  Liefs,
  Yara

 • Reply mariëlle 16 april 2016 at 08:22

  Wat een suuuuper leuk idee! Ik wens je veel plezier, ook al is het misschien ook een klein beetje dubbel!

 • Leave a Reply