Persoonlijk

Welkom!

Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe blog.

Sinds ik ongeveer een jaar geleden onaangekondigd stopte met mijn vorige blog , heb ik het bloggen regelmatig gemist. Ondanks dat ging ik niet met mijn oude blog verder, aangezien ik met een schone lei wilde beginnen. Van Blogger naar WordPress, een eigen domeinnaam, en zo vaak mogelijk posten. Grootse plannen, maar het kwam er steeds niet van.

Ik begon met mijn nieuwe studie, Communicatie, waar behalve social media en een heleboel andere dingen, ook bloggen vaak ter sprake komt. Toen we laatst als opdracht een website moesten maken, gaf dit voor mij de doorslag. Ik wilde weer beginnen!

Bellamandy.nl is geboren. Mandy is mijn eigen naam. Bella is Italiaans voor mooi, maar ik bekijk het in de zin van Beauty. Dit omdat ik wil gaan bloggen over lifestyle, fashion en beauty, en ik vond het leuk als één van deze onderwerpen subtiel terug zou komen in de titel.

Mocht je benieuwd zijn, kom dan zeker nog eens terug.
Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!
Liefs, Mandy

Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply danique 8 november 2012 at 18:56

  leuk ! je blog ziet er iniedergeval al heel erg mooi uit ! ik ben sinds deze week ook begonnen met bloggen en ik heb er ook heel veel zin in !
  veel succes met je blog !
  xoxo

 • Reply Leonie 6 november 2012 at 15:13

  Ik ben benieuwd naar je blog, het ziet er al heel leuk uit! (: liefs

 • Reply Tessa 6 november 2012 at 15:13

  Ik ben benieuwd, het ziet er in ieder geval al erg mooi uit! Ik ga je volgen.

 • Reply Lenie Lodewijks 6 november 2012 at 12:16

  Leuk Mandy ik zal zeker een keer kijken op je blog

 • Reply Esmée 5 november 2012 at 17:49

  Hee Mandy!

  Ik vind het hartstikke leuk dat je weer begint met bloggen, ik volgde je toen al een tijdje en ik miste je toch wel.. super leuk dus dat je weer begint!
  Mag ik misschien vragen waar je communicatie studeert? Ik wil dat namelijk ook waarschijnlijk gaan studeren na dit jaar dus..

  Liefs, Esmée

  • Reply Mandy 5 november 2012 at 18:30

   Bedankt voor je leuke reactie!
   Communicatie studeer ik in Eindhoven, tot nu toe vind ik het erg leuk. De opleiding is heel breed dus als je nog twijfelt; je kan er heel veel kanten mee op.
   Groetjes, Mandy

 • Reply Oma 5 november 2012 at 13:27

  Hoi, Mandy. Vaak keek ik nog op je blog ( zat bij de favorieten) maar helaas. Nu ben ik weer een van je regelmatige bezoekers!
  Succes ook met je studie en lieve groetjes Oma

 • Reply Rens 4 november 2012 at 23:44

  hoi :)

 • Leave a Reply