Persoonlijk

I Love Summer Tag

-
Zoals bij velen is de zomer mijn favoriete seizoen. Toen ik de I Love Summer Tag meerdere malen voorbij zag komen vond ik dat ik als zomerliefhebber niet achter kon blijven!

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?
Roze is een nagellakkleur die ik altijd maar blijf kopen. Van babyroze tot fluoriserend roze, ik vind het allemaal leuk, en draag ik vooral in de zomer het liefst. Maar ook mintkleurtjes blijven favoriet!

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?
In de zomer draag ik meestal liever lipbalsems, omdat ik dat wat fijner vind aanvoelen met het warme weer. Maar als ik voor een kleurtje ga, kies ik het liefst een peachy tint. Zoals mijn nieuwste aanwinst van Yves Saint Laurent!

-

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Absoluut mijn Rayban zonnebril! Zodra de zon schijnt ga ik absoluut niet weg zonder mijn zonnebril.

Wat neem je mee naar het terras of naar het strand?
Nou, mijn zonnebril dus. Naar een terras verder mijn mobiel en wat geld. Naar het strand is wat zonnebrandcrème, een bikini en een lekker grote handdoek ook niet onverstandig.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?
Vrolijke printjes, vooral de aztec print vind ik leuk! En cropped tops vind ik ook geweldig, evenals van die hemdjes met wijde armgaten, al heb ik die zelf nog niet in mijn bezit.

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Zodra het weer het toelaat loop ik in korte broekjes rond, maar ik grijp ook vaak naar jurkjes. En teenslippers of sandaaltjes natuurlijk. Als het geheel maar zo luchtig mogelijk is.


Wat is jouw ultieme zomer hit?
Ik luister eigenlijk het hele jaar door wel naar buitenlandse muziek (bijvoorbeeld Spaanse reggaeton) maar in de zomer misschien nog net iets meer. Papaoutai van Stromae is het liedje wat ik momenteel grijs draai. Het is Franstalig en geen reggaeton, maar wel ontzettend vrolijk en ik krijg er echt een zomers gevoel van! Al is de clip een beetje creepy.

Wat is je favoriete body spray en parfum?
Ik heb maar een body spray en die is van H&M. Die draag ik overigens wel vaak de laatste tijd! Mijn favoriete zomerparfum is al twee jaar op rij Flora van Gucci. Die kocht ik op vakantie in Italië en elke keer als ik hem op heb krijg ik dat vakantiegevoel terug. Het is een heerlijk bloemige geur.

Hoe is waar jij woont zomers het weer?
De afgelopen dagen was het heerlijk weer, momenteel is het wat minder. Ik woon in Brabant, waar het meestal wel een paar graden warmer is dan in de rest van Nederland. Dat is dan wel leuk, al mag het van mij wel gewoon elke dag 30 graden zijn zoals in Zuid Spanje!

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?
Ik heb een hekel aan kou en sneeuw, dus ik ben altijd blij wanneer dat seizoen voorbij is. Verder is het langer licht, waardoor je gewoon tot ’s avonds laat buiten kan zitten. Wat wel minder is, is dat het al licht wordt wanneer je terug komt van het uitgaan, haha. Maar uitgaan in een jurkje, zonder te verkleumen van de kou is dan wél weer leuk!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?
Een lange, verre vakantie zit er dit jaar voor mij en mijn vrienden niet in wegens geldnood of tijdgebrek. Wel gaan we als het goed is met zijn allen een weekendje weg. Ook gaan we veel uit, gaan we dagjes weg en bezoeken we wat festivals, vorige week zijn we het hele weekend naar Wish Outdoor geweest, morgen gaan we naar Extrema.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Charile 16 juli 2013 at 14:42

  leuke tag :D

 • Reply Estrella 13 juli 2013 at 17:22

  Heerlijke tag!

 • Reply Charlotte 13 juli 2013 at 16:14

  Leuke tag,
  Oeeeh dat liedje is geweldig.
  Ik draag ook liever lipbalsems, maar peachy tinten zijn idd geweldig

 • Reply Ayla 13 juli 2013 at 14:27

  heel leuke tag, en ik vind dat liedje zelf ook echt leuk!

 • Reply Mariska 13 juli 2013 at 13:00

  Ken het vooral in de roze nagellak haha! leuke tag!

 • Reply Esmée 12 juli 2013 at 20:37

  Die zonnebril is echt mooi. x

 • Reply Ynske 12 juli 2013 at 18:12

  Leuke tag om te lezen, de lipstick vind ik echt een hele mooie kleur !

 • Reply Miss Sentinelli 12 juli 2013 at 16:44

  Blijft een leuke tag :) leuk ingevuld!

 • Reply Mademoiselle Sophistique 12 juli 2013 at 16:27

  die ysl lipstick is prachtig, en ze zijn echt zooo goed!

 • Leave a Reply