Persoonlijk

I Wish… TAG!

header
Een TAG die ik de laatste tijd vaak voorbij zag komen is de ‘I Wish-TAG’. Deze gaat over wat je in bepaalde voorgelegde situaties zou wensen, als álles mogelijk zou zijn. Nu heb ik nogal veel fantasie en veel dromen, vandaar dat ik deze tag (die overigens bedacht is door blogger Olga) met veel liefde invul!


Even iets anders; ben ik de enige die bij het zien van deze TAG steeds een liedje van Into The Woods in haar hoofd krijgt? (Ze zingen de hele tijd ‘I wish…’) Heerlijk nummer, luister deze vooral even tijdens het lezen!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Zangeres! En dan zo’n hele beroemde, die de hele wereld rondreist zoals Lady Gaga. Het is dat ik niet goed (genoeg) kan zingen, vandaar dat ik er ook nooit iets mee heb gedaan. Wel vind ik het leuk om te doen en ben ik gek op allerlei soorten muziek. Het lijkt me heerlijk om mensen te raken, kippenvel te bezorgen of steun te bieden door middel van jouw liedjes. En daarbij een vette show geven lijkt me al helemaal geweldig!

En oh, fulltime blogger lijkt me natuurlijk ook een droombaan.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Disneyland. Ik wil gewoon Disneyland kopen, ja? Super toch, als je bij attracties nooit meer in de rij hoeft te staan, gezellig bij Rapunzel op de koffie kunt en de hele souvenirwinkel voor jezelf hebt? bigsmile

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Mensen die me kennen verwachten dat ik iemand uit Titanic ga noemen. Maar aangezien het voor bijna alle karakters slecht afloopt, doen we dat maar niet. Daarom kies ik Doc uit Back To The Future, dan gaan we gezellig samen door de tijd reizen. Even kijken in de toekomst, een gladiator gevecht aanschouwen bij de Grieken en Romeinen, en ik ben nu ook wel eens benieuwd hoe die piramides nou werden gebouwd! Bovendien vind ik Doc ontzettend grappig, lijkt me heel leuk dus!

Up
Als je één locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Op dit moment zou ik kunnen zeggen dat dat Bologna in Italië is, omdat een goede vriendin van mij daar nu voor een half jaartje woont. Maar, aangezien het antwoord op deze vraag ‘voor altijd’ is, ga ik het toch iets verder weg zoeken, zoals bijvoorbeeld naar Curacao. Ik ben er nog nooit geweest, maar het spreekt me enorm aan. Het zou ook heel chill zijn om tijdens een tussenuur eventjes op en neer te hoppen en dan lekker een cocktailtje aan het strand te drinken, in plaats van de goedkope koffie de schoolkantine. Yes please!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Maltesers, bolognese chips en pasta zijn de drie dingen die me te binnen schieten. Ik kies denk ik de pasta, hoewel ik dat eigenlijk al op elk moment van de dag kan eten. Ik eet het ook meerdere keren per week, echt veel te vaak eigenlijk. Wel zit ik er snel vol van, daarom zou het leuk zijn als het kon blijven eten. Dan zou ik in een restaurant ook gewoon vijf verschillende soorten bestellen, omdat ik nooit kan kiezen tussen de vele pasta’s en sauzen!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ik wilde zeggen dat ik geen angsten heb, maar toen bedacht ik me dat ik enorme vliegangst heb. Ondanks dat ik al best vaak heb gevlogen, heb ik de afgelopen twee keer (op zowel de heen- als terugweg) in het vliegtuig moeten huilen van angst. Best wel gênant.

Tot nu toe heeft mijn vliegangst me niet tegengehouden om toch het vliegtuig in te stappen. Oké, ik ga liever met de bus, maar met bepaalde bestemmingen heb je natuurlijk geen keuze. En ik wil gewoon té graag meer van de wereld zien, dus ik laat me niet tegenhouden. Toch zou het wel heel fijn zijn als ik voortaan niet meer bang ben (en niet meer dé bezienswaardigheid van de dag ben omdat ik als een baby zit te huilen).

superpowe
Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Veel mensen beantwoorden deze vraag met ‘Vliegen!’, maar gezien mijn vliegangst lijkt me dat niet zo handig. Want als ik het dan zou kunnen, zou ik het toch niet durven, haha.

Het antwoord dat ik zelf altijd geef op deze vraag is al voorgekomen in dit artikel en dat is namelijk teleporteren! De hele wereld rondreizen, helemaal gratis en natuurlijk zónder in enge vliegtuigen te stappen. En ’s avonds kun je dan gewoon in je eigen bed slapen. Ik zie mijn dagindeling al helemaal voor me: ’s ochtends wat shoppen in Milaan, daarna lekker aan het strand liggen in Curacao, en de dag afsluiten met een luxe diner in New York. Natuurlijk kan ik dat luxe diner niet betalen, maar dat hoeft ook niet want ik teleporteer mezelf gewoon snel naar huis. Ha!

En oh, ook voor dagelijkse dingen is teleporteren wel handig. In de file staan en door de regen fietsen zijn verleden tijd! Denk eens aan de tijd en moeite die je bespaart bigsmile

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Eerlijk gezegd luister in niet echt veel naar ‘oude’ bands, maar als ik dan iets zou mogen kiezen zeg ik Queen. Gewoon, omdat het ze nog steeds legendarisch zijn, het heel vet zou zijn om ze een keer live te zien én omdat ik Bohemian Rhapsody gewoon een briljant nummer vindt (lekker mainstream, maar toch).

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een unicorn natuurlijk! Lijkt me leuk om erop rond te rijden en een regenboog-spoor achter te laten. Wordt de wereld ook een stukje mooier en gezelliger van.

En anders, iets realistischer, een haai of een kameleon. Ik heb iets met vissen (ik heb zelf ook een aquarium) en reptielen. Een haai is dan toch wel de meest onmogelijke vissoort om als huisdier te hebben, daarom lijkt dat me juist heel vet. En kameleons, tja, die zijn gewoon leuk! Je kunt ze sowieso prima als huisdier houden maar ik mag dat niet van mijn moeder wink Mocht ik er ooit één kopen, dan noem ik ‘m Pascal.

Dat was ‘m weer! Ik ga niemand in het specifiek taggen, omdat ik weet dat heel veel bloggers ‘m inmiddels al hebben ingevuld. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, wees vrij om de TAG over te nemen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mentje 21 oktober 2017 at 23:23

  Wat een leuke tag! Vliegangst heb ik ook maar zou ik me nooit overheen kunnen zetten. Knap dat jij dit wel kan! Ik neem de tag over! :)

  • Reply Mentje 21 oktober 2017 at 23:24

   p.s. Maltesers vind ik ook echt bomb!

 • Reply Lonneke 10 maart 2015 at 20:50

  Wat heb je deze tag onwijs leuk ingevuld. Toch knap dat ondanks je vliegangst toch met het vliegtuig gaat!

 • Reply Maaike 10 maart 2015 at 16:54

  Naar Curacao ben ik ook nog nooit geweest, daar zou ik wel graag naar toe willen! En fulltime blogger lijkt me ook wel wat :) Leuk ingevuld!

 • Reply Floor 10 maart 2015 at 16:39

  Wat een leuke tag! Ook leuk om je antwoorden te lezen trouwens :)

 • Reply Manon 10 maart 2015 at 11:10

  Je hebt hem leuk ingevuld! Deze tag heb ik niet veel voorbij zien komen!

 • Leave a Reply