Kleine geluksmomentjes

blijheid
Laatst was ik in een chagrijnige bui en schreef ik een artikel over dingen waar ik me aan irriteer. Ik die post vertelde ik dat ik over het algemeen een vrolijk, positief persoon ben en dat jullie daarom ook nog een ander artikel van me tegoed hadden. Want natuurlijk zijn er ook heel veel kleine dingen waar ik wél blij van word, en om het negatieve artikel van de vorige keer te compenseren ga ik dat vandaag ook op een rijtje zetten!

– Denken dat je blut bent, en dan in broekzak, onder in je tas, of tussen de rotzooi op je kamer nog een verdwaald tientje vinden.

– Een middagdutje doen. Zoals je soms wel misschien kan merken aan dit artikel ben ik laat in de avond gewoon het meest productief, waardoor ik vaak pas rond 2 of 3 uur in bed lig. Ja, óók als ik de volgende ochtend om zeven uur mijn bed uit moet om naar school te gaan! Daarom vind ik het vaak heerlijk om na school nog eventjes te gaan slapen.

– Op vrijdagmiddag na een lange schooldag beseffen dat het eindelijk weekend is…

– … en dit vervolgens inluiden in mijn stamkroeg!

– Het gevoel hebben dat je niks meer hoeft te doen doen. Huiswerk af, vooruit gewerkt aan mijn blog, gewoon even helemaal geen verplichtingen zodat het niet uitmaakt dat je de hele middag alleen maar Sims aan het spelen bent.

– Een Whatsapp willen versturen, en net op dat moment een berichtje ontvangen van diegene.

– Überhaupt word ik blij van leuke, lieve berichtjes, of dit nu via Whatsapp, sms of via mijn blog is!

– Pasta eten. Geen commentaar.

– Een lief complimentje krijgen, vooral over iets waar je erg je best voor hebt gedaan. De Photoshop creatie die ik laatst postte stond ook op Facebook en daar kreeg ik een aantal enthousiaste complimenten van klasgenoten. Klasgenoten die in mijn ogen veel getalenteerder zijn dan ik. Dat gaf me een trots, blij gevoel!

– In een warm land op het strand liggen. Zwemmen in de zee zul je mij niet snel zien doen, maar op vakantie na een wilde nacht uitbrakken op het strand is heerlijk! Even helemaal niks doen, het geruis van de zee en een warm zonnetje. Dat je intussen ook nog bruin wordt is mooi meegenomen!

– Iets winnen bij een winactie, daar word ik ook blij van! Maar ook zelf lezeressen verrassen vind ik leuk. Hou mijn blog in de gaten, want binnenkort organiseer ik een winactie-week om het 1-jarig bestaan te vieren!

– Iets bestellen op internet en bij ontvangst tot de conclusie komen dat het product nog mooier is dan je had gedacht

– Thuiskomen na een dag shoppen en dan op je gemak al je aankopen nog eens bekijken. En dan vervolgens heel blij zijn met je aankopen!

Wat zijn jullie kleine geluksmomentjes?

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *