Persoonlijk

Liebster Award

liebster
Aangezien de meesten van mijn volgers zelf ook bloggers zijn, hebben jullie vast wel eens gehoord van de Liebster Award. Ik had zelf deze Tag ook weleens voorbij zien komen, en nu ik genomineerd ben door Astrid is het voor mij tijd om de tag in te vullen.

Nog even een korte uitleg; De Liebster Award is voor bloggers die nog geen 200 volgers hebben. Degene die jouw heeft genomineerd, heeft hiervoor 11 bloggers ‘genomineerd’ en heeft 11 vragen verzonnen. Deze zal de genomineerde moeten beantwoorden en daarna zal hij/zij zelf ook weer 11 bloggers nomineren en 11 nieuwe vragen verzinnen.

De vragen die ik kreeg

1. Wat vind je het leukste aan bloggen?
Vooral de afwisseling van verschillende dingen vind ik leuk. Schrijven, de website bouwen en onderhouden, photoshoppen, fotograferen, make-up producten testen en bezig zijn met fashion; het zijn allemaal hobby’s van me en ik vind het geweldig dat ik dat allemaal kwijt kan in mijn blog.

Als je een miljoen euro mocht uitgeven, waaraan zou je dat dan doen en waarom?
Allereerst zou ik flink gaan shoppen: losgaan bij de high-end make-up merken, een Michael Kors tas aanschaffen en natuurlijk heel veel kleding kopen. Ook zou ik flink vakantie gaan vieren met mijn vrienden, op mijn kosten uiteraard. Daarna zou ik een huisje en een auto kopen, een deel aan mijn ouders geven en de rest gaat waarschijnlijk op een spaarrekening.

Wie is jouw favoriete blogger en waarom?
Dat zijn zonder twijfel Teske en Vera. De blog van Teske is meer dan alleen een beautyblog, ze behandelt ook allerlei persoonlijke onderwerpen. Dat spreekt me aan, het is anders dan andere blogs, de artikelen komen spontaner en ‘gezelliger’ over. De blog van Vera spreekt me vooral aan omdat ze erg goede reviews schrijft en prachtige productfoto’s maakt.

Hoeveel tijd steek je in je blog?
Ik zit nog op school en daarnaast heb ik een bijbaantje en een druk sociaal leven, al is dat meer een luxe-probleem. Het ligt er dus een beetje aan hoeveel vrije tijd ik heb, maar wanneer ik in een goede flow zit, ben (bijna) elke dag wel met mijn blog bezig.

Wat is jouw favoriete eten en drinken?
Mijn favoriete eten is zonder twijfel pasta. Ik kan dat elke dag (of meerdere keren per dag) eten, en dat doe ik vaak ook. Letterlijk, soms wanneer ik pasta eet kom ik tot de schokkende ontdekking dat het al de vijfde dag op rij is dat ik hetzelfde eet… Ik werk dan ook bij Julia’s (een winkeltje op station waar ze pasta’s verkopen) en daardoor is mijn ‘verslaving’ alleen maar erger geworden. Mijn favoriete drinken is cola.

pasta

Wat voor hobby’s heb je nog meer?
Uitgaan is denk ik wel mijn grootste hobby. Maar ook naar de film gaan doe ik wekelijks, ik heb dan ook een Pathé Unlimited abonnement. Verder heb ik nog wat cliché hobby’s zoals winkelen en slapen, en zit ik veel achter de computer om aan mijn blog te werken, blogs te lezen of Sims te spelen.

Heb je op dit moment bepaalde doelen die je graag wilt behalen? Zo ja welke?
Op mijn opleiding Communicatie heb je in het tweede jaar twee richtingen: creatief en management. Al vanaf het begin wilde ik creatief gaan doen, en dat doe ik nu gelukkig ook. Echter is zoeken ze alleen het beste van het beste, en over een aantal weken is er een soort evaluatie. Wanneer de docenten je niet geschikt vinden, moet je alsnog ‘terug’ naar management. Dat is een richting die me absoluut niet aanspreekt en ik hoop dan ook dat ik op creatief mag blijven!

Welke kleding en/of accessoires zou jij graag willen aanschaffen voor het najaar?
Qua kleding heb ik nooit echt een wishlist, als ik iets leuks tegenkom koop ik het en als ik echt iets ‘nodig’ blijk te hebben zoek ik er op dat moment wel naar. Qua beauty heb ik echter wel een dingetje dat ik enorm graag wil hebben en dat is de duo blush/bronzer van de Mac RiRi Hearts collectie die begin oktober te koop is.

Ben jij een denker of een doener en waarom?
Een doener. Ik hou van spontane acties, en doe ook vaak dingen zonder erbij na te denken (wat overigens niet altijd een goed idee is).

Wat is jouw beste eigenschap?
Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik creatief ben, goed in spelling en ambitieus. Al is dat laatste wel een probleem, want ik ben extreem lui voor iemand die zo ambitieus is…

Heb jij nog een goede tip voor je volgers?
Probeer positief in het leven te staan. Na elk einde komt een nieuw begin, dus bedenk dat een tegenslag juist voor een mooie nieuwe start kan zorgen.

De genomineerden

Ik heb de volgende mensen genomineerd om de tag over te nemen:
Kelly
Melle
Vanessa
Maartje
Tara
Eline
Anne
Michelle
Sanne
Bianca

De vragen voor de genomineerden

1. Waarom ben je met je blog begonnen?
2. Welk make-up product is voor jou echt onmisbaar?
3. Wat is je favoriete vakantieland en waarom?
4. Naar welk land zou je absoluut niet op vakantie willen?
5. Welke talen spreek je allemaal?
6. Als je één minuut ergens gratis mocht shoppen, welke winkel zou je dan kiezen?
7. Heb je een verborgen talent?
8. Wat wil je het liefst bereiken met je blog?
9. Wie is je grootste voorbeeld?
10. Wat is je grootste irritatie?
11. Als je één dag onzichtbaar was, wat zou je dan doen?

Ik hoop dat jullie de door mij bedachte vragen leuk vinden! Ben je niet genomineerd, dan ben je wat mij betreft alsnog vrij om deze tag over te nemen. Have fun met het beantwoorden van de vragen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply MHMH Has Won An Award! - My Health, My Happiness 6 juli 2014 at 08:20

  […] {image sourced from Bella Mandy NL} […]

 • Reply Beautyjuf 24 september 2013 at 22:40

  Gefeliciteerd! Erg leuk om je antwoorden te lezen :-)

 • Reply Lies 23 september 2013 at 00:13

  Heel erg leuk om je antwoorden op de vragen te lezen! Positief in het leven staan vind ik zelf ook erg belangrijk.

 • Reply Vanessa 20 september 2013 at 18:53

  Wat lief dat je mij hebt genomineerd, dankjewel! Ik weet nog niet of ik de vragen ga overnemen omdat ik al verschillende keren ben genomineerd, maar toch heel erg bedankt x

 • Reply Maartje 20 september 2013 at 14:56

  Ik heb het lijstje overgenomen! Super leuk!

 • Reply Jaimie 19 september 2013 at 22:53

  Leuk om te lezen. :)

 • Reply Tara 19 september 2013 at 19:20

  Heel lief dat je me genomineerd hebt! :)

 • Reply Melle 19 september 2013 at 16:19

  Ik ben genomineerd! Super bedankt! :)

 • Reply Michaela 19 september 2013 at 16:05

  Zelf ben ik ook gek op pasta!

 • Reply Kelly 19 september 2013 at 12:50

  Wat leuk om te lezen, en wat lief dat je me hebt genomineerd. Ben nu al best wel een aantal keer genomineerd, dus het word eens tijd om hem ook maar te doen.

 • Reply Saskia 19 september 2013 at 08:34

  Leuk om te lezen!

 • Reply Esmée 19 september 2013 at 07:53

  Gefeliciteerd, leuk om te lezen! x

 • Reply Miss Sentinelli 19 september 2013 at 07:00

  Echt leuk om je antwoorden te lezen :)!

 • Leave a Reply