Mandy’s Life #10


Het is weer tijd voor een nieuwe Mandy’s Life, het artikel waarin ik eens in de twee weken laat zien wat mij in het dagelijks leven bezighoudt. De vorige Mandy’s Life plaatste ik tijdens carnaval, in dit artikel borduren we hier nog even op voort. Ook zie je hoe wij Valentijnsdag ontlopen hebben. Enjoy!


Tijdens de carnavalsdagen, tussen al het bier drinken en feesten door kregen papa en ik ineens zin om cake te maken. Ik maakte deze chocolade cupcakes en papa bakte een grote naturel cake. Natuurlijk werd het een wedstrijdje welke cake het lekkerst was.


Naast mijn Lady Gaga carnavalsoutfit, die je misschien al voorbij zag komen op mijn site, had ik ook meerdere pakjes. Want aangezien ik vijf dagen ging carnavallen, vond ik het niet leuk om steeds hetzelfde te dragen. Zo droeg ik ook dit maffia pakje.


Mandy met een hoedje.


Aangezien Boyd en ik geen liefde hadden om Valentijnsdag mee te vieren, besloten we in Utrecht onze vriendin Petra te bezoeken en zo met zijn drietjes een anti-valentijnsdag te vieren, haha. Utrecht is echt een mooie stad trouwens, en je kan er erg leuk shoppen!Nadat we even geshopt hadden gingen we eten bij de Mc Donalds en daarna naar de film Ushi Must Marry. Als afsluiter en hoogtepunt van de dag dronken we heerlijke warme chocomel met slagroom, haha.


Bij de winkel Tally Weijl kocht ik dit te schattige iPhone hoesje. Ahw!


Ik eet de laatste tijd vrij slecht, heel weinig of heel ongezond. Ik besloot voor de verandering eens te ontbijten. Ik maakte twee gezonde mini broodjes.


Deze glitter topcoat kocht ik bij Big Bazar. Hier komt nog een review over!


Altijd als ik iets ‘belangrijks’ heb en ik weet niet welke kleren ik aan moet, vraag ik kleding advies via Twitter, haha. Ik twijfelde tussen deze outfits. Uiteindelijk is het een combinatie van beide geworden.


Mijn nieuwe sieraadjes van Ebay waren binnen. Je zag ze al in deze shoplog. Vooral de ring vind ik te gek!


Je kent Gosh Holographic misschien wel, dit is/was een vrij populair nagellakje. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Hij is echt prachtig, maar hij dekt vrij slecht, lakt irritant en na twee dagen is het er al grotendeels af gechipt.


Mijn favoriete film op tv! Ook al heb ik de dvd-box (met allemaal extra’s, yay), en ken ik hem helemaal uit mijn hoofd, telkens als hij op tv is móet ik hem kijken. Als ik dat niet doe, voel ik me net alsof ik Titanic in de steek laat, haha.


Ik had wat paaseitjes gehaald bij de Jamin. Wel redelijk duur, maar ze hadden zo veel aparte smaken dat ik ze (bijna) allemaal wel wilde proberen. Het zijn gewoon chocolade-eitjes, maar onder andere met suikerspin-, speculaas- framboos- en tiramisu smaak.


Vrijdag was ik bij de pizzeria in mijn dorp. Ik kom daar haast elke week en ik heb er ook een aantal jaren gewerkt. Toen ik een pizza Lisa bestelde (de lekkerste pizza ooit!) vertelde Nicola, de pizzabakker, dat één van de ingredienten op was. Om het goed te maken zou hij iets speciaals voor me maken. Toen kreeg ik dus deze hartjes-pizza, zo leuk!


Sneeuw, en dat terwijl ik hoopte dat de lente er eindelijk aan zat te komen….


Zondagmiddag (vandaag), lekker beneden achter de laptop. Soms vind ik dat gewoon gezelliger dan in mijn eentje op mijn kamer. Lekker aan het bloggen, dat mag wel weer eens want de afgelopen week heb ik door de drukte mijn blog een beetje verwaarloosd!

Dit waren mijn afgelopen twee weken. Mocht je me trouwens willen volgen op Instagram, mijn gebruikersnaam is mandy93x!
Hebben jullie nog wat leuks meegemaakt?

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *