Persoonlijk

Mandy’s Life #15

De afgelopen twee weken waren leuke maar drukke weekjes! Druk, in de zin van leuke dingen doen. Ik moest een aantal dagen naar school, heb Koninginnennacht en -dag gevierd, ben naar Amsterdam geweest, heb eindelijk een baan gevonden, en het lijkt eindelijk lente te worden. Kijk mee naar de foto’s die ik de afgelopen twee weken maakte!


Laten we met een kleurrijke foto beginnen. Ik had een ‘nieuwe’ smaak Skittles gevonden, namelijk Tropical. Vraag me niet waarom, maar ik besloot ze op kleur te sorteren en zag dat de gele (bananensmaak) er overduidelijk het meeste in zaten. Dat was niet erg, want deze vond ik ook het lekkerst!


Eindelijk weer een kort broekje aan. Wel met panty, maar het gaat om het idee. De dag daarna ging ik overigens wel gewoon met blote benen over straat.


In het zonnetje op de bus wachten.


Beetje een crappy foto, maar ik ging terrassen in Amsterdam en het was heerlijk weer!


Die avond werd ik zowat gedwongen om mee sushi te gaan eten, haha. Voor iemand die geen ‘dingen uit de zee’ lust, zoals ik het zelf zeg, was het een hele uitdaging. Toch heb ik van alles geprobeerd, en de sushi waar vlees in zat in plaats van vis vond ik nog best te eten! Bovendien vond ik het gewoon erg gezellig.


In Amsterdam zag ik een poster hangen dat meteen mijn aandacht trok; Daddy Yankee komt optreden! Nu nog iemand vinden die met me mee wil en bedenken of ik het me kan veroorloven. Een kaartje kost namelijk 40 euro…


Op Girlscene stond een artikel over Bristol en daar zag ik dit tasje tussen staan. Ik vind hem erg leuk en hij kost maar 14,95! Die gaat op mijn wishlist!


Maandag had ik een sollicitatiegesprek en ik werd direct aangenomen! Om het te vieren ging ik shoppen, haha. Ik kocht onder andere deze schoenen. Ik vind ze echt prachtig, maar ik heb ze nu 1x aan gehad en ik krijg er enorme blaren van. Nog even doorzetten en inlopen dus…


Ik had er al een artikeltje over gemaakt, maar dit was mijn outfit voor Koninginnennacht- en dag!


Even een blije bui; we dronken Jillz en misten de knappe mannen uit de reclame. Dus besloten we de reclame maar te bekijken tijdens het drinken, haha.


Na een nachtje feesten gingen we de volgende middag weer gewoon verder. Hier zie je me met Boyd, maar later die middag kwam de rest van de vriendengroep ook naar het dorp. We aten ijs, wandelden over de Koninginnenmarkt, gingen uit eten en sloten de dag af met een potje kaarten in een café, haha. Wilde dag, not. Haha, maar wel erg gezellig!


Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer! Helaas nog te koud om te zwemmen, maar warm genoeg om lekker in een kort broekje in de tuin te zitten.


Die avond zaten we met zijn allen gezellig rond een kampvuurtje.


Vanmiddag (zondag) wandelden we wat rond door het dorp. Toen we langs een speeltuin kwamen moésten we even schommelen, haha.


Prachtige foto (ik heb een onderkin en het lijkt net of ik geen broek draag), maar het gaat om het idee. Wat een pret, haha.


En dit was mijn outfit van vandaag. Zo heerlijk om weer in zomerkleding rond te kunnen lopen!

Dat was het weer voor deze keer! Hebben jullie nog wat leuks meegemaakt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Estrella 7 mei 2013 at 19:34

  Leuke foto’s!

 • Reply Bianca 7 mei 2013 at 18:50

  leuke foto’s!

 • Reply Sofie 6 mei 2013 at 06:32

  Erg leuke foto’s! Mooie outfit :D

 • Reply Femke 6 mei 2013 at 02:30

  Ik vind je outfit van vandaag erg leuk!! Je hebt een leuke stijl!

 • Leave a Reply