Persoonlijk

Mandy’s Life #16


Het is weer zondag en dat betekent een nieuwe Mandy’s Life. In dit artikel krijgen jullie eens in de twee weken een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s gemaakt met mijn mobiel. De afgelopen weken heb ik gefeest, gewerkt en verder niet veel bijzonders gedaan. Toch heb ik wel wat leuke foto’s gemaakt, kijk mee!


Twee weken geleden was het ‘ineens’ prachtig weer. Op maandag had ik vrij, en toen ben ik met twee vrienden gaan zwemmen bij een meertje. Ondanks dat het 23 graden was, was er bijna niemand te bekennen. We mochten zelfs gratis naar binnen!


In de week van Koninginnedag had ik wat geshopt. Inmiddels ben ik verliefd op dit shirtje met hartjes!


In het zonnetje op een terras at ik een tosti Pikant. Dit is met salami, ui en sambal. Super pittig, maar ik vind het echt heerlijk!


Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over leuke iPhone hoesjes. Inmiddels heb ik er twee besteld. Deze kreeg ik als eerste binnen. Heerlijk kitsch, ik vind het geweldig. Wel zijn er inmiddels al een aantal diamantjes en pareltjes vanaf gevallen. Het tweede hoesje dat ik bestelde is trouwens, na een maand, nog steeds niet binnen. Ik hoop dat die nog komt…


Als ik er zo naar kijk vind ik het helemaal geen mooie foto, maar die dag werd ik wakker en vond ik dat mijn haar goed zat. Dus maakte ik een foto.


Dankzij Petra heb ik nu ook maar Spotify gedownload, en ik kan nu al niet meer zonder. Wat een top programma. Je kan heel handig verschillende afspeellijsten maken, en ook voor mijn feestje heb ik Spotify gebruikt voor de muziek. Handig ook dat je dan verzoeknummertjes meteen kan opzoeken en afspelen.


Nee, deze foto is niet ’s avonds gemaakt, maar ’s ochtends om half 6 toen ik thuis kwam van het stappen. Ik was verbaasd over hoe licht het al was.


Hema heeft haar nagellak assortiment uitgebreid met holografisch-, glitter- en duochrome lakjes. Hier schreef ik al over de holo-lakjes en op deze foto draag ik een roze glitterlakje!


Nee, dit is niet mijn eigen foto, maar dit zag ik op 9GAG. Het lijkt me zó lekker, dit ga ik echt eens proberen!


Ik droeg mijn haar eens in een schuin vlechtje. Mijn haar lijkt trouwens erg donker op deze foto.


Ik heb eindelijk weer een baan, bij Julia’s! Dat is een winkeltje op het station waar ze pasta, broodjes en koffie verkopen. Ik heb nu twee keer gewerkt en het bevalt erg goed. Toen ik klaar was met werken nam ik deze lekkere, zelfgemaakt pasta mee naar huis.


Ik draag deze earcuff eigenlijk bijna nooit meer, omdat je het toch niet ziet zitten als mijn haar los zit. Nu had ik mijn haar in een staartje en besloot ik dat het wel weer eens kon. Vind het er erg leuk uitzien!


Dinsdag ben ik jarig, maar ik vierde het afgelopen zaterdag. Als snack voor de gasten hadden we allerlei kleine gebakjes, zoals mini tompoezen. Ook besloot ik wat mini muffins te bakken.


Kijk hoe schattig zo’n mini muffin is!


Voor mijn verjaardag had ik geld gevraagd, want ik wist anders ook niks. Maar toen ik beneden kwam die dag, stond er ineens een grote doos voor me klaar. Bleek dat mijn ouders een tv voor me gekocht hadden! Dit had ik niet verwacht, en ik ben er dan ook erg blij mee!


Na heel wat enthousiasme om de tv, ging ik me maar eens klaarmaken voor het feest ’s avonds. Hier zie je wat ik onder andere allemaal op mijn gezicht smeerde.


Ik had geprobeerd om mijn haar een beetje naar achteren te krullen en ik was best tevreden haha.


Partyfoto. Haha bigsmile


Was ik bij de vorige ‘wow het is al licht’ foto al onder de indruk, deze foto maakte ik na mijn feestje. Wederom om half 6 ’s ochtends, maar zoals je ziet is het twee weken later al een stuk eerder licht!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Han 4 juni 2013 at 13:00

  Leuk alweer! De nagellak is helemaal te gek, en de minimuffins waren heerlijk!

 • Reply Charlotte 29 mei 2013 at 18:48

  Wat heb je een leuke blog! ^^ Ik volg je.
  Leuke foto’s.
  Yum die mini muffins en dat koekje met ben en jerry ijs, hoe lekker! :D

 • Reply Michaela 22 mei 2013 at 09:55

  Wat een prachtig lakje van de hema! En dat trucje met B&J ijs heb ik ook gezien, lijkt me echt zo lekker :D

 • Reply Nathalie 21 mei 2013 at 14:44

  Leuke foto’s! Dat iPhone hoesje is echt gorgeous!

 • Reply Estrella 20 mei 2013 at 20:49

  Leuke foto’s, die earcuff vind ik erg mooi! Zoiets zou ik zelf ook wel willen (heb ook 3 gaatjes en een helix piercing) maar ik weet nu al dat ik mezelf daarmee ga bezeren. Dat is ook gelijk de reden dat ik nooit grote oorbellen draag: ik blijf overal achter hangen :)

 • Reply Bianca 20 mei 2013 at 19:35

  Leuke foto’s, leuk telefoonhoesje!

 • Reply Mariska 20 mei 2013 at 18:00

  Leuke foto’s :)

 • Leave a Reply