Mandy’s Life #17


De afgelopen tijd heb ik mijn blog een beetje verwaarloosd. Volgende week heb ik namelijk tentamens! Daarna ga ik weer volop aan de slag met het bloggen! Ik heb er nu al zin in, ook omdat ik eindelijk een nieuwe laptop heb! Om jullie toch een beetje te pleasen in de tussentijd, heb ik een Mandy’s Life artikeltje met foto’s van wat ik heb meegemaakt de afgelopen drie weken.


Finding Nemo kijken! Ik ben gek op Disneyfilms. ‘Tangled’ is mijn favoriet, maar ook deze blijft leuk.


Lekker in bed met mijn Panda, haha. Natuurlijk slaap ik niet echt met knuffels, dat was puur voor de foto.


KOEKJES!


Een gezellige spelletjesavond met wat vrienden. We speelden Betoverde Doolhof, en ik had een keer gewonnen! Dat gebeurt bijna nooit, want ik ben slecht in spelletjes haha.


Wat was het mooi weer de afgelopen tijd! Hier dronk ik lekker een latte macchiato op het terras.


Ik had erg mijn best gedaan op de productfoto’s van de Beyoncé Heat parfum. Dit is er één van. De review staat inmiddels al een tijdje online.


Na het werken lekker thuis ravioli eten van Julia’s. Sinds ik daar werk eet ik dat echt veel te vaak, maar het blijft heerlijk!


Wederom op terras, deze keer met een Corona.


Een paar jaar geleden was ik een enorme fan van Belle Perez, ik ging minstens één keer per maand naar haar concerten en reisde daarvoor, samen met de fanclub, het hele land door. Nu ga ik niet zo vaak meer, maar als ze in de buurt is kan ik het niet laten. Vorige week trad ze op in Holland Casino Eindhoven. Natuurlijk was ik daarbij. Na afloop sprak ik haar nog even en ze herkende me nog, erg leuk. Toen ze begon te vragen naar mijn blog, viel ik zowat achterover. Hoe gaaf is dat als je idool je blog gewoon kent en leest!?


Datzelfde weekend ging ik naar Pop on Top, een festival ergens in Limburg. Er waren onder andere optredens van Racoon (erg goed live!), maar ik ging vooral voor Kane. Hun muziek is geweldig, hun optredens zijn top, maar vooral de zanger Dinand… Wat een lekker ding is dat! Ik had al vaker concerten van Kane bezocht maar ook deze keer heb ik erg genoten. We stonden helemaal vooraan en gilden onze longen uit het lijf voor Dinand.


Dinand werd gelijk mijn wallpaper. Heb ik wat leuks om naar te kijken.


Voor een schoolopdracht moesten we een filmpje opnemen voor het merk Andrélon. Omdat het ging over de Levendige Kleur shampoo, moest het uitstralen dat er kleur in mijn leven kwam. Dat hield in dat ik onder andere verkleed als clown door de stad liep. Best beschamend! Het leuke was wel dat ik voor diezelfde commercial een emmer verf over een klasgenoot mocht gooien! Dat vond ik super om te doen, haha.


Een tijd geleden bestelde ik oorbellen van Supertrash. Deze gingen helaas na twee dagen al kapot. Na heel wat discussies en gedoe heb ik maar nieuwe besteld. Ik nam er ook een bijpassend armbandje bij.


Vrijdag vond ik het te mooi weer om aan school te werken. Wij hebben een zwembad in de tuin, dus daar heb ik me de hele middag prima vermaakt.


Omygawd! Afgelopen zaterdag kocht ik éindelijk een MacBook! Niet normaal hoe lang ik er al een wilde hebben! Eigenlijk wilde ik hem pas na mijn tentamens aanschaffen (als een soort van motivatie of beloning) maar hij was in de aanbieding bij Mediamarkt en aangezien het bijna 200 euro scheelde moest ik wel. Soort van, haha. Ik wilde hem in de doos laten tot na mijn tentamens, maar van ‘eventjes kijken’ ging het naar ‘okee, héél eventjes opstarten’ en inmiddels gebruik ik hem gewoon. Alles wat ik nog voor school moest doen doe ik nu ook al gewoon hiermee. Ik ben er zo ontzettend blij mee, dat ik misschien nog wel een artikeltje ga schrijven over mijn ervaringen!

Komende week zal ik waarschijnlijk weer weinig tot geen artikelen plaatsen, omdat ik me ga concentreren op mijn tentamens. Daarna ga ik weer volop bloggen en nu ik een goede laptop heb kan ik ook weer filmpjes gaan maken! Aangezien het bewerken en uploaden op mijn oude laptop echt uren duurde zal dit echt een verademing zijn. Mochten jullie zelf ook tentamens hebben, heel veel succes!

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *