Mandy’s Life #18


De laatste loodjes waren het zwaarst, maar eindelijk zit mijn eerste schooljaar er dan op! Helaas heb ik niet mijn P in één keer gehaald, maar ik ben wel over naar volgend schooljaar, gelukkig! Ondanks dat ik het druk had de afgelopen weken, heb ik ook belachelijk veel leuke dingen gedaan. De laatste Mandy’s Life is alweer 3 weken geleden (foutje!) maar vandaag is ie er dan weer!


Dit was een checklist van dingen die ik voor school moest doen in anderhalve week tijd. Dit waren de dossiers, de vier tentamens die ik moest leren kwamen hier nog eens bovenop.


Tussendoor moet er ook gerelaxed worden (ja, ik raak snel afgeleid en ik ben nogal van het uitstelgedrag). Hier zat ik lekker in het zonnetje op het terras.


Een paar dagen later zat ik weer op terras. Deze keer niet in de zon maar ’s avonds laat, en niet met ijsthee maar met bier, haha.


Vorige week (of was het twee weken geleden?) kocht ik voor het eerst een high end lipstick. Op MAC na dan, want dat ligt qua prijsklasse toch nog een tikkeltje lager. Dit pareltje is van YSL en ik vind hem echt geweldig! Hier komt nog een review van online.


Dit plaatje zag ik op 9GAG en ik moest echt overdreven hard lachen.


Deze lakjes stonden al een tijdje op mijn wishlist, en toen ze laatst een kortingsactie (2+1 gratis) hadden bij Enchantra heb ik ze eindelijk maar besteld! Ze zien er prachtig uit, vinden jullie niet? Hier komt ook nog een review van op mijn blog.


Ik was in een creatieve bui toen ik mijn lunch ging maken. Geroosterd broodje, omelet met italiaanse kruiden, komkommer en tomaat. Het smaakte goed en ik voelde me een echte Gordon Ramsay.


In een bepaalde kroeg in Eindhoven hangen overal foto’s van bekende mensen. Opeens zag ik mijn grote liefde Josh Duhamel hangen en niet veel later spotte ik Bradley Cooper (deze foto).


Aan het rondkijken voor een nieuwe tas, en ik ben echt verliefd op deze! En hij is nog in de uitverkoop ook. Omdat ik geen spijt wil krijgen van zo’n dure aankoop, ga ik morgen even bij de Guess winkel kijken of ze hem daar ook hebben. Wanneer ik iets in het echt heb gezien is het makkelijker om de beslissing te nemen, haha.


Eindelijk een cola blikje met mijn naam, haha. Deze kon je gratis laten maken bij de Pathé. Bij Pathé kom ik de laatste tijd trouwens belachelijk vaak, aangezien ik nu een unlimited kaart heb, awyeah!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan de laatste tijd?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *