Persoonlijk

Mandy’s Life #19

header
Meestal maak ik veel te weinig foto’s om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Toch vind ik het wel leuk om zulke artikelen te maken. Het heeft even op zich laten wachten, maar vandaag kan ik jullie laten zien wat ik de afgelopen weken allemaal heb gedaan!

01
Ik deed een best wel grote H&M bestelling, nog voordat überhaupt mijn studiefinanciering binnen was, onder het mom van ‘een acceptgiro heeft toch 30 dagen betalingstermijn’. Heel slecht, ik weet het. De bestelling draaide vooral om de 3 paar schoenen, die ik alle drie echt geweldig vind. Vooral de middelste pumps vind ik zo tof! De linkse leken me ideale zomerschoentjes, maar ik heb er ontzettende blaren van gekregen. Nog even inlopen dus! De rechtse zijn basic nude pumps die overal bij kunnen. Verder had ik nog wat basic shirtjes, een roze blazer (die helaas te groot is en ik dus ga terugsturen), en een gebloemde kimono die later geleverd zou worden en ik dus nog niet binnen heb.

02
Ik verfde mijn haar! Ik had een saai donkerblond kleurtje, en ik besloot het een tikkeltje anders te doen. Ook blond, maar dan met een beetje een oranje gloed. In de zon lijk ik net een natural redhead, hihi. Net wat opvallender dus. Ik wil de punten lichtblond gaan maken, een dipdye / ombre hair / hoe je het ook noemt, maar ik besloot mijn haar eerst een weekje met rust te laten. Deze week heb ik meivakantie dus dan ga ik ermee aan de slag.

03
In mijn tentamenweek ben ik altijd zo wanhopig op zoek naar uitstelgedrag dat ik oude, suffe hobby’s weer oppik. Zo raakte ik ineens weer verslaafd aan het online pokeren. Ik speel met superkleine bedragen, omdat ik bang ben te veel te verliezen en ik speel dan ook vooral voor de lol en niet om rijk te worden. Vinden jullie mijn profielfoto niet awesome?

04
Outfitje. Deze outfit vind ik zo leuk dat ik hier nog een artikeltje over wil maken. Zowel het bloesje als het jurkje zijn van Primark. Het jurkje is eigenlijk een soort tuniekje wat je over je bikini aantrekt, het hing ook in de schappen bij de badkleding en de touwtjes die eraan zitten zijn ook echt van dezelfde stof gemaakt als badkleding. Maar met een wit, strak ‘onderjurkje’ draag ik het gewoon lekker zo!

05
Vorige week zaterdag ging ik met 5 vrienden/vriendinnen naar Down Under, een festival in Eindhoven. Ik vind de typische festival stijlen zo ontzettend leuk dat ik hiermee lekker experimenteerde. Het werd uiteindelijk een soort combinatie tussen hipster en bohemian en ik vond het een erg geslaagde look, al zeg ik het zelf. Helemaal mij!

06
Mijn vriendje was ook mee! Hier heb ik eigenlijk nog niet eerder over geblogd, maar ik heb dus sinds kort een relatie.
Voordeeltje van een relatie binnen dezelfde vriendengroep is dat je elkaar ook ziet wanneer je naar feestjes of festivals gaat met je vrienden. Het festival zelf was overigens een beetje slecht geregeld: er was maar één bar en daar was het ontzettend druk, en ook bij de muntverkoop moest je lang wachten. Maar ach, we hadden de kaartjes heel cheap via Vakantieveilingen en het was ondanks alles erg gezellig!

mopshonden shirt
Ik had nog shoptegoed van Zalando, en bestelde er dit supertoffe bloesje met, jawel: mopshondjes! Ik vind’ m helemaal geweldig!

08
Sinds de Primark in Eindhoven zit, loop ik er wekelijks even binnen en natuurlijk kan ik het dan nooit laten om iets te kopen. Wederom en bloesje, een beetje hetzelfde model als het mopshonden bloesje hierboven, maar dan met flamingo’s! Ze hadden trouwens op heel veel dingen korting, en dat terwijl Primark van zichzelf al zo goedkoop is. Ik kocht naast dit shirtje ook nog 5 lingeriesetjes en wat sokken, alles bij elkaar was ik maar €30 kwijt! Bizar, bij de kassa schrok ik me wild van hoe goedkoop het was.

09
Kingsday! Dit was zo ongeveer mijn outfit. Ik heb Koningsnacht in mijn eigen dorpje gevierd, en Koningsdag in Eindhoven. Belle Perez kwam daar optreden, mijn jeugdidool, dus dat moest ik natuurlijk even zien! Ik stond helemaal vooraan, maar het was zó ontzettend druk dat ik er chagrijnig van werd en helemaal geen foto’s heb gemaakt. We zijn nog even snel door de stad gelopen, want overal stonden bandjes en zo, maar we werden echt niet vrolijk van de drukte. Toen zagen we dat de Pathé gewoon open was, en besloten we een andere invulling te geven aan de avond door naar de film te gaan, haha.

Zo, dat was weer een kleine impressie van de dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan. Momenteel heb ik meivakantie en er staan wat leuke dingen op de planning. Ik zal proberen om veel foto’s te maken zodat ik de Mandy’s Life artikelen weer wat regelmatiger kan doen!

Hebben jullie een leuk Koningsweekend gehad? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Rosanne 29 april 2014 at 16:38

  Leuke foto’s heb je gemaakt. En wat leuk dat je een vriend hebt, heel veel geluk samen <3

 • Reply FOOD by Dila 29 april 2014 at 12:01

  Jammer dat je blaren krijgt van die schoenen, die leken me juist zo leuk!

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 29 april 2014 at 08:56

  Je nieuwe haarkleur is mooi! Leuke met die tint. En wow ik vind je festival look echt geslaagd! Supper schattige foto ook met je vriendje ^^

  x Aurélie

 • Reply Lovely Lonnie 29 april 2014 at 07:22

  Leuke foto’s! En je haar is erg leuk geworden. Je hebt leuke aankopen gedaan bij de H&M en Primark, wil daar ook keer gaan shoppen.

 • Reply Jhemyla 28 april 2014 at 23:15

  Ik vind je eerste paar schoentjes echt geweldig!

 • Reply Liese 28 april 2014 at 22:04

  Wat een superleuk blouseje met die mopshondjes!
  Die drie paar schoenen van H&M zien er ook al veelbelovend uit :p

 • Reply iiiThinkPink 28 april 2014 at 19:14

  Leuke foto’s!

 • Reply BeautyinsideandoutNL 28 april 2014 at 19:13

  Leuke foto’s en leuke kleding allemaal;)

 • Reply Putri 28 april 2014 at 18:00

  Beautiful heels dear :D

 • Reply PiinkBeautyPrincess 28 april 2014 at 17:59

  Leuke foto’s! Dat blousje met mopshondjes is echt schattig en dat oranje broekje had ik eigenlijk ook moeten hebben met koningsdag :).

 • Reply Myrthe 28 april 2014 at 17:57

  Leuke foto’s! Je bestelling van H&M ziet er erg leuk uit, alle schoenen zijn zo mooi. Je outfit voor Koningsdag was ook leuk :)

 • Reply Tessa 28 april 2014 at 17:54

  Wat een toffe schoenen heb je gekocht bij de H&M en die bril staat je zo leuk!
  x

 • Reply Floor 28 april 2014 at 17:21

  Erg leuk broekje en het topje met die flamingo’s is ook erg leuk!

  Liefs,
  Floor

 • Reply Lisa 28 april 2014 at 17:19

  Wow, je bent echt knap!!!

 • Reply Kimberley 28 april 2014 at 16:53

  Je zwarte schoenen zijn gaaf! En dat mopshondjesblousje, geweldig.

 • Reply Kim 28 april 2014 at 15:38

  Leuke foto’s en je profielfoto met dat varkentje is idd awesome haha!

 • Reply Marjolein 28 april 2014 at 15:34

  Leuke foto’s! Jullie zijn een leuk setje !:)

 • Reply clarissa 28 april 2014 at 15:29

  hahah, ik ken het bestellen bij h&m en later betalen…
  Als je het eenmaal hebt en dan moet betalen is echt verschrikkelijk!

 • Reply Maaike 28 april 2014 at 15:14

  Leuk om te lezen! Die bestelling van de H&M ziet er top uit, en je haren zijn mooi geworden!

 • Reply Svenja 28 april 2014 at 11:23

  Leuk foto overzicht & gefeliciteerd met je vriend <3

 • Reply Roshelle 28 april 2014 at 10:31

  Je zag er echt festivalproof uit! En lekker herkenbaar, alvast bestellen voordat je stufi überhaupt binnen is, hahaha!

 • Reply Manon 28 april 2014 at 10:29

  Leuk oranje broekje!!! En erg leuke fotos!

 • Leave a Reply