Persoonlijk

Mandy’s Life #20

1
De afgelopen maand was erg vol, druk maar ontzettend leuk! Ik ben naar Parijs geweest, vierde mijn verjaardag en ben eindelijk weer eens wezen stappen. De leukste momenten heb ik vastgelegd en deel ik vandaag in deze twintigste editie van Mandy’s Life.


Over mijn tripje naar Parijs schreef ik al een uitgebreider artikel, maar wat mij betreft kun je nooit genoeg foto’s hebben van de Eiffeltoren!


Eenmaal terug in Nederland ging ik eindelijk weer eens stappen. Vroeger ging ik meerdere keren per week uit, tegenwoordig komt het er bijna niet meer van omdat ik vaak in de avond moet werken en het bovendien druk heb met school. Nu was het eindelijk weer zo ver. We gingen naar Utrecht, en dit was mijn outfit.


Onderweg naar Utrecht in mijn hartjespanty van Primark.


Uit pure verveling speelde ik online een Weekend Miljonairs quiz. Ik moest hardop lachen om de antwoordmogelijkheden bij deze vraag.


O nee! Mijn geliefde Mac Studio Fix powder is kapot gevallen! Oké, er zat niet heel veel meer in, maar toch zonde en ik baalde dan ook enorm. Tijd om eindelijk een nieuwe aan te schaffen!


Een paar daagjes vóór mijn verjaardag nam Dries me mee uit eten. Ik bestelde ratatouille, iets wat ik (naar aanleiding van de Disney film) al heel lang wilde proberen, maar nog nooit ergens op de kaart had zien staan. Eigenlijk is het gewoon een berg groente met brood, maar ik vond het erg lekker!


Als toetje bestelde ik een verrassingsdessert, en deze bleek echt monsterlijk groot te zijn. Er zat van alles bij, chocolade mousse, ijs, fruit en nog veel meer. Het was heerlijk, maar misschien toch wat te veel voor zo’n klein meisje als ik.


Afgelopen woensdag was ik jarig. Ik moest ’s ochtends gewoon naar school, maar in de middag was ik vrij. Mijn feest vierde ik eigenlijk op zaterdag, maar op woensdagmiddag kwam er al vast wat familie op bezoek. Ik werd, zowel woensdag als zaterdag, overspoeld met leuke verjaardagskaarten.


Mooi ingepakt cadeautje van Dries. Wat zou er in zitten?


Het was de parfum ‘Dot’ van Marc Jacobs. Deze wilde ik al heel erg lang hebben, en wat is ‘ie mooi! En niet geheel onbelangrijk, hij ruikt ook heerlijk!

Over het algemeen heb ik trouwens geld gekregen, maar er zaten ook een aantal superleuke cadeautjes bij. Zo kreeg ik van Lilly en Danny een prachtig Sleek palette, en hadden Petra en Rick samen een liedje voor me opgenomen. Zo origineel, helemaal leuk!


Kledingcrisis voor mijn feestje. Welke outfit gaat het worden, stoer of schattig? De rechtse outfit het mooist was met hoge hakken, maar deze niet heel erg handig zijn wanneer je een tuinfeest (in het gras) geeft. Daarom koos ik uiteindelijk voor de linkse outfit. De bretels komen overigens van de carnavalswinkel, haha.


Mijn ouders hadden me een wensballon gegeven, die op de avond van mijn feest werd opgelaten. Helaas staan er veel bomen in de tuin, en het scheelde niet veel of er was een boom in brand gevlogen.


Daarna lekker uitbrakken. Ik heb een oldschool game herontdekt: Insaniquarium. Hiervoor moest ik wel eerst Windows op mijn Macbook installeren wat nog een heel gedoe was. Maar inmiddels werkt het en heb ik er al heel wat speel uurtjes op zitten. Behalve de adventure mode, kun je ook je virtuele aquarium bijhouden. Ik adopteerde een piranha en noemde hem Harrie.


Mijn iPhone is een paar maanden geleden gestolen, en in de tussentijd mocht ik een toestel van mijn broertje lenen. Heel lief, maar de wifi deed het niet en het was gewoon allemaal niet ideaal. Al maanden wil ik een nieuwe smartphone kopen, maar ik had er nooit het geld voor. Maar van mijn verjaardagsgeld kon ik er eindelijk een kopen. Het was even uitzoeken wat ik wilde hebben: ik zocht er een met een goede camera, groot scherm en relatief lage prijs. Het werd de Samsung Galaxy S4. Jeeeej, ik heb eindelijk een nieuwe telefoon!!

De volgende edities van Mandy’s Life zullen in betere kwaliteit zijn, omdat mijn nieuwe mobiel een betere camera heeft. Verder wil ik zeggen dat ik me de afgelopen weken erg goed vermaakt heb!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Jennifer 6 juni 2014 at 23:39

  Ziet er leuk uit!

 • Reply Jhemyla 1 juni 2014 at 15:05

  Wat ontzettend zonde van de Mac Studio Fix powder!

 • Reply Mayara Esther 1 juni 2014 at 12:35

  De Eiffeltoren is te mooi voor woorden, ik wil er ooit heen! En zijn die panty’s gewoon te koop bij de Primark? Ik ben al een tijdje opzoek naar zulke, ik ga van de week gelijk kijken.

 • Reply Thebeautydelivery 29 mei 2014 at 14:05

  Leuke foto’s!

 • Reply Madeleine 29 mei 2014 at 08:04

  Leuke foto’s :) alsnog van harte gefeliciteerd! :-) wat heb je een mooie smartphone aangeschaft! ;-)

 • Reply Daphne 28 mei 2014 at 20:16

  Wat een leuke en gezellige foto’s! Alsnog gefeliciteerd!

 • Reply Manon 28 mei 2014 at 15:27

  Leuke fotos allemaal! Die parfum ruikt lekkerr!!!

 • Reply Stephanie 28 mei 2014 at 15:12

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad! En waahhh ik zie eeb zwembad?! Lekkerr

  En ohhh Dot, een heerlijk parfum! :3

 • Reply Cherel - My own small place 28 mei 2014 at 13:54

  Wat een leuke foto’s! En super lekker eten, yum!

 • Reply Anouk 28 mei 2014 at 13:12

  Wat een leuke foto’s. Dat marc jacobs luchtje lijkt me zo lekker!!

 • Reply Rosanne 28 mei 2014 at 13:02

  Hele leuke foto’s heb je gemaakt. Ik vind je eerste outfit er zo leuk uitzien <3 liefs x

 • Reply Miranda 28 mei 2014 at 12:37

  Leuke foto’s! Die parfum Aah, die ruikt zo lekker. En t flesje is zo mooi:) ik heb Daisy van Marc Jacobs maar vind dot ook heel lekker:)

 • Reply Kimberley 28 mei 2014 at 12:36

  Het ziet er gezellig uit! Ik heb zelf ook nog nooit ratatouille besteld, kom het nergens tegen. Haha. Wel een flink desert ook. En wat lief dat je Dot hebt gekregen! Ik vind van je twee outfits de outfit met bretels het leukst. Beetje stoer. Wat grappig dat je bretels uit de carnavalswinkel komen! En waarom begin je nou over Insanaquaria? Ik was daar zo verschrikkelijk verslaafd aan en nu ga ik dus wéér spelen. Haha. En leuk dat je een nieuwe telefoon hebt kunnen kopen! Veel plezier ermee.

 • Leave a Reply