Persoonlijk

Mandy’s Life #21


De afgelopen maand was druk. Hectisch door deadlines en tentamens, maar ook erg leuk door wat leuke uitjes tussendoor. Benieuwd wat ik verder allemaal heb meegemaakt in juni? Kijk dan snel verder!


In mijn kleine dorpje worden regelmatig evenementen gehouden. Zo was er laatst een blues festival. Ik hou niet van blues, maar in het park chillen met een rosébiertje terwijl er op de achtergrond livemuziek wordt gespeeld, is natuurlijk altijd gezellig.


Ik ben verslaafd aan Swirls. Ik werk op het station (waar dus ook een Swirls winkel zit!) en als het niet druk is op mijn werk, ga ik er graag even een ijsje halen. Ik pak altijd dezelfde: chocoladeijs met aardbeien, kersen, caramelblokjes en chocoladestukjes. Op de foto ziet het er misschien niet smakelijk uit, maar het is echt heerlijk!


Toen er mooi weer was voorspeld was ik met een paar vrienden te vinden bij Aquabest. Toevallig werd er die dag ook Lakedance gehouden, aan de overkant van het meer. Konden wij dus (bijna) gratis gewoon meegenieten van het festival!


Het Sleek palette uitproberen dat ik van Lilly en Danny kreeg voor mijn verjaardag.


Net als vroeger uit een pakje drinken. Het ziet er misschien een beetje blij uit, maar dit drankje is echt heerlijk!


Beetje een onduidelijke foto, maar dit witte, pluizige jasje kocht ik op de markt in mijn dorp. Ze hebben hier jaarlijks de ‘Van Gogh markt’ waarbij alle winkels in het dorp hun spullen tegen lagere prijzen aanbieden. Zo is dit vestje gewoon van het merk Vila, en de nieuwprijs was maar liefst 70 euro. Op de markt kocht ik ‘m voor maar 15 euro! Ontzettend goede deal als je het mij vraagt.


Knalroze lipjes, omdat het kan. Deze kleur van Catrice is echt een van mijn favoriete lipproducten van dit moment! Een review vind je hier.


Uitstelgedrag! Ik wilde mijn haar ombre gaan verven: dus de punten lichter dan de bovenkant. Alleen de blonde verf was blauw in het potje. Help? Ik heb vaak mijn haar geverfd en geblondeerd, maar dat de verf blauw was had ik nog nooit gezien.


Gelukkig trok de blauwe kleur weg toen het eenmaal uitgesmeerd was. Ik ben er uren mee bezig geweest, maar helaas heeft de verf niet zo goed gepakt. Het is gelukkig niet drastisch fout gegaan, maar je ziet gewoon haast geen kleurverschil tussen de bovenkant en de onderkant. Al merkte een collega het wel op, zelf vind ik het resultaat niet zo opvallend als ik gehoopt had. Wellicht dat ik deze vakantie nogmaals aan de slag ga voor een beter resultaat.


Ik droeg mijn geliefde Buddha to Buddha armband en maakte een schattige nail art. Ik maak bijna nooit nail arts, dus ik vond het resultaat best goed gelukt! Een tutorial kun je hier vinden.


Samen met Dries ging ik naar de kermis en won ik deze leuke aap. Ken je die aapjes-emoticons van Whatsapp?
(Deze:monkey) Hij lijkt er precies op smile


Dit dus. Ik gebruik nu op Whatsapp deze foto van mijn nieuwe pluchen vriendje inplaats van de daadwerkelijk emoticon, haha.


Sinds een maandje ben ik weer bezig met het houden van een (klein) aquarium. Helaas had de verlichting het begeven, en moest er dus een nieuwe lamp in. Alleen, deze lamp heeft warm licht, waardoor alles geel/groen oogt… Binnenkort maar weer op zoek naar een nieuwe lamp. Conclusie? Aquariums houden is een dure en tijdrovende hobby. Maar wel heel erg leuk!


Doordat mijn vriend en ik dus allebei gek zijn op vissen / aquariums (vreemde hobby voor mensen van onze leeftijd, i know), gingen we een dagje naar Sealife in Scheveningen. Zie hier de gevaarlijke piranha’s.


Maar mijn favoriete Sealife bewoner was toch wel deze krokodil. Ik heb hem Poppetje genoemd omdat ik hem schattig vind (dat vind ik serieus, haha) en ik moest even een selfie maken met mijn favoriete diertje. Verder hebben we in Scheveningen ook nog lekker op terras gezeten en wat gewinkeld. Ik wilde van die dag in een apart artikel een fotoverslag maken (mijn eerste PLOG!), maar mijn mobiel was ineens leeg en ik kon dus geen foto’s meer maken, helaas.


Jep, ook wij hebben een juichpak. Zie je hoe blij ik ben? Nee? Dat was ik ook niet, haha. Roy Donders vind ik een geweldig leuke kerel, maar als er één ding is dat ik vreselijker vind dan zijn huispakken dan is het voetbal. Ik ben waarschijnlijk één van de weinige Nederlanders die het helemaal niet boeit wie er het WK wint, haha.


Maar helaas, na de eerste wedstrijden met een excuus thuisblijven moest ik er toch aan geloven en ging ik met wat vrienden voetbal kijken. Al volgde ik het niet echt en verheugde ik me meer op het feit dat we daarna de kroeg in zouden gaan, haha. Petra had deze leuke bril die ik even leende voor een selfie.


Last but not least: Na dagenlang hard studeren heb ik eindelijk mijn P gehaald! En niet zomaar, ik haalde maar liefst een 8,3. Jawel, een hoog cijfer voor een vak dat economie en recht heet en dus cijfertjes bevat (ik ben zó slecht met rekenen, getallen enzovoort). Heeft die bijles toch nog zijn vruchten afgeworpen. Ik ben trots, en behalve dat ik nu nog even een stageplek moet regelen kan ik met een gerust hart de zomervakantie gaan inluiden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Bouchra 3 juli 2014 at 12:13

  Dat pluizig jasje is leuk! Goede deal inderdaad :)

 • Reply Joyce 1 juli 2014 at 17:20

  Leuke foto’s en gefeliciteerd met je P!

 • Reply Manon 1 juli 2014 at 14:46

  Leuke fotos !

 • Reply Danai Vorgia 1 juli 2014 at 13:34

  Als je je haar wilt blonderen is het heel vaak blauw!

  maar snap dat je ervan schrikt haha!

  Love swirls!

  Reviewing Rituals Infinity

 • Reply Cherel 1 juli 2014 at 12:01

  Leuke foto’s! Ik vind Swirls ook super lekker.

 • Reply Anouk 1 juli 2014 at 11:32

  Leuke foto’s!

 • Reply Mayara Esther 1 juli 2014 at 11:21

  Leuke foto’s! Ik neem altijd Sundaes bij OLA maar ik ga de volgende keer Swirl proberen. Ik zou het erg leuk vinden als ze hier ook van die soort markten zouden houden, mooie jasje is het ook!

 • Reply Mariska 1 juli 2014 at 11:02

  Leuke foto’s! :) die armband vind ik erg mooi.

 • Leave a Reply