Persoonlijk

Mandy’s Life #8


Ai, ik heb al een hele tijd geen Mandy’s Life artikel geplaatst! Dat betekent wel dat ik nu extra veel foto’s heb, met andere woorden: Een langer artikel. Daarom besluit ik om dit artikel vanaf nu eens in de twee weken te doen inplaats van elke week, puur omdat ik dan gewoon meer foto’s heb verzameld. Voor nu, kijk gezellig mee naar wat ik de afgelopen tijd allemaal heb meegemaakt.


Op 1 januari viel de Postcode Kanjer in mijn dorp! Helaas niet in mijn straat, onze postcode zat er één cijfertje naast. Balen, maar er werd ’s zaterdags wel een groot feest gegeven waar verschillende artiesten kwamen optreden. Het is niet heel duidelijk (met je iPhone foto’s maken in het donker werkt niet optimaal), maar op deze foto zie je Frans Bauer.


En Gers Pardoel was er ook! Vorig jaar ben ik al naar een concert van hem geweest, maar het blijft leuk.


Samen met mijn vrienden, met onze geweldige Postcodeloterij sjaaltjes om.


Bij Sephora kocht ik deze nagelstickers. Ik ben er erg tevreden over, ze zijn makkelijk aan te brengen en na anderhalve week zaten ze er nog steeds netjes op. Daarna heb ik ze er afgehaald, maar ik denk dat ze (zeker met een topcoat) makkelijk een week of twee blijven zitten.


De twee vrienden die je net al op de foto zag deden mee aan Lingo. Natuurlijk gingen we met een hele club vrienden en familie mee naar de opnames. Het komt 4 maart op tv, allemaal kijken dus!


Ik doe alles, maar dan ook alles, om het studeren te vermijden. Vandaar dat ik ineens héél erg veel zin had in Rollercoaster Tycoon.


Last minute toch maar aan de studie, onder het genot van mijn favoriete chocola. En check hoe cool mijn pen is, haha.


Mijn oom werkt in de Mars fabriek, en wij mochten mee voor een rondleiding. Leuk om een keer te zien! En we kregen heel wat snoep mee naar huis. Volgens mij hebben we in totaal een stuk of tien zakken Snickers gekregen, daar ben ik wel even zoet mee.


Nieuw jurkje aan, opgemaakt, haartjes gedaan: Klaar om te stappen!


Ik wilde even snel mijn Disneyland vlog publiceren. Helaas heb ik een trage laptop en duurde het alleen al 107 minuten om het filmpje op te slaan.


Wandelend door de sneeuw. Ik had de hele week vrij, maar mijn fiets was letterlijk bevroren, en die week ging ook nog eens onze auto kapot, dus als ik ergens heen wilde moest ik lopend…


Lekker oldschool smurfenchocola. Met knetters.


Er wordt al een jaar lang gespeculeerd dat er een Primark in Eindhoven zou komen. Wanneer precies was niet bekend, maar toen ik dit bord zag was ik blij! Nog maar heel eventjes wachten…


Mijn nieuwe verslaving, Candy Crush! Niet alleen het uitspelen van de levels, maar vooral een hogere score proberen te halen dan mijn Facebook-vrienden vind ik leuk. Hier behaalde ik uiteindelijk de highscore.


In mijn Ebay shoplog zag je dit misschien al voorbij komen, maar ik had een Lady Gaga zonnebril besteld voor bij mijn carnavals outfit.


Cocktailtjes drinken in Cocktailbar Mundial in Eindhoven. Mijn favoriete cocktail is Strawberry Cheesecake, deze smaakt precies naar het Ben&Jerry’s ijs in die smaak.


We besloten roze cupcakes te bakken. We hadden prinsessencakejes en Vanille-aardbei cakejes.


Dit waren de vanille-aardbei cupcakes. Deze zien er heerlijk uit, maar dat waren ze niet… Ik ben dan ook echt een drama in de keuken. Zie ook mijn filmpje waarin ik pepernoten bak. Ik was van plan om serieus mijn best te doen. Hilarisch.


En dit waren de prinsessen cupcakes. Met glitters! Deze zien er minder smakelijk uit dan de andere vanille-aardbei cakejes, maar ze waren juist heerlijk.


Resultaat van een uurtje tutten. Omdat ik bijna nooit felle kleuren op mijn lippen draag, twijfelde ik over de lippenstift. Ik whatsappte deze foto naar wat vrienden om advies te vragen, haha, en ik heb het uiteindelijk zo gelaten.

Dat waren heel wat foto’s, van de afgelopen drie weken. Ik heb weinig op school gezeten, maar wel veel thuis moeten doen. Verder heb ik veel op de bank gehangen, veel Bloons TD en Candy Crush gespeeld, en ben ik veel uitgegaan.
Hebben jullie nog wat leuks gedaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mariska 29 januari 2013 at 08:03

  Leuk om te zien, lekkere cupcakes :D Jammer van die postcode prijs zeg haha, dan baal je ook wel een beetje!

  • Reply Mandy 29 januari 2013 at 11:22

   Ja inderdaad, vooral omdat heel wat vrienden/kennissen van mij wel wat hadden gewonnen, haha

 • Reply Sofie 29 januari 2013 at 07:31

  Leuke foto’s! De cupcakes zien er erg yummie uit :)

 • Leave a Reply