Persoonlijk

Mandy’s Life – April #1

header
We zitten al weer in de tweede week van april, wat gaat dat hard! Het is dus tijd voor een update. In Mandy’s Life geef ik jullie een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. In de afgelopen twee weken heb ik onder andere gewerkt, twee tentamens gemaakt (die ik overigens allebei dik gehaald heb!) en ben ik een dagje naar Centerparcs geweest. Ik hoef deze periode maar een paar uur per week naar school, dus ik kan wel zeggen dat ik een relax leventje heb op dit moment!


Eens in de zoveel tijd loop ik de Big Bazar binnen. Deze keer hadden ze voor mijn gevoel niet zo veel interessants, ik kocht alleen maar dit doosje met nail art dingetjes. Wel leuk!


Mijn computermuis had het begeven dus het was tijd voor een nieuwe. Dit is precies dezelfde als die ik eerst had (omdat ik ‘m zo fijn vond) maar dan met een hele toffe print.


Jaaa ik ga naar Marco Borsato! Zoals je misschien wel gehoord hebt was het bestellen van tickets een enorme chaos omdat het nog voor de officiele verkoop al uitverkocht was. Toen er extra concerten werden aangekondigd heb ik dan ook gelijk besteld, en ja hoor: het is gelukt! bigsmile


Eén van onze docenten Spaans gaf haar laatste les omdat ze met pensioen gaat. Haar laatste les was echt een feestje, ze had lekkere tortilla’s voor ons gemaakt en wij (ik en mijn klasgenoten) hadden allerlei cadeautjes voor haar geregeld. Onder andere deze schattige piñata, die gelijk een pak rammel kreeg. Zoals ’t hoort, want hij was helemaal gevuld met snoep! wink


Nu ik wat meer moet fietsen (o.a. naar mijn bijbaantje bij de dierentuin, want daar rijden geen bussen) was het tijd om mijn roestige rammelbak te vervangen voor iets anders. Deze classy omafiets kocht ik voor een prikkie via Marktplaats.


Omdat het Tweede Paasdag was én ter ere van mijn opa’s verjaardag, gingen we met de hele familie naar een high tea. De high tea bestond uit drie gangen. We begonnen met deze broodjes als ‘voorgerecht’.


Daarna kregen we deze hartig belegde broodjes. Hmmm!


En als klap op de vuurpijl, zoals het hoort bij een high tea, kregen we allerlei zoetigheden. Cakejes, taartjes, brownies en allerlei andere gebakjes. Heerlijk! Ik heb me helemaal misselijk gegeten, haha.


Ik moest even een selfie maken met dit schattige kleine taartje.


Na de high tea, met een volle maag, gingen we bowlen. Normaal gesproken ben ik zó ontzettend slecht in bowlen maar nu was ik zowaar (op één na) de beste van de familie!


Dinsdag was ik vrij van school en ging ik een dagje naar Centerparcs om te zwemmen en te eten bij het lopend buffet. Als kind ging ik met mijn ouders elk jaar op vakantie naar Centerparcs, dus het blijft een beetje voelen als jeugdsentiment smile


Donderdag ging ik met twee vrienden naar de film en daarna hebben we lekker buiten in de zon gezeten. En ja, ik heb buiten mijn 3D-bril op (ik had mijn zonnebril uitgeleend haha).


Daarna gingen we eten bij Happy Italy. Het was mooi weer dus we hebben lekker buiten gezeten. Happy Italy heeft echt ontzettend lekkere pizza’s en pasta’s, maar de porties vind ik altijd veel te groot tongue


Zo charmant zie ik er dus uit als ik aan het werk ben wink


Lunchpauze. Lekker gezond: Friet en een cappuccino. Nogal vreemde combinatie ook. Maar wel lekker wink


Tijd voor een vrolijk lente kleurtje op mijn nagels.


Ik had zowaar een good-hair day! Lekker veel slag, zomaar ineens. I like.


Van Lucardi ontving ik een tof pakketje. Wat er in het doosje zit is prachtig, maar ik hou het nog even spannend. Komende week een uitgebreid artikel hierover bigsmile

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Han 20 april 2015 at 00:02

  Erg leuk deze foto’s

 • Reply Merel 13 april 2015 at 21:40

  Ben benieuwd wat er in het pakketje zit van Lucardi. Ik vind Happy Italy altijd zo lekker en simpel, maar veeeeel te veel, dus vraag ik altijd een doggiebag.

 • Reply bymarlayne 13 april 2015 at 19:58

  Leuke foto’s! :)

 • Reply Manon 12 april 2015 at 10:02

  Leuke fotos!

 • Leave a Reply