Persoonlijk

Mandy’s Life – Carnaval enzo.

header
Het is al even geleden dat ik een Mandy’s Life artikel maakte. Het afgelopen half jaar liep ik stage en maakte ik nu eenmaal weinig mee, haha. Sinds eind januari is mijn stage voorbij, in februari begon ik aan mijn minor Spaans, en afgelopen week was het weer carnaval. Tijd voor een update!


Stage was voorbij (overigens gehaald met een 7,7!) en daarmee sloot ik weer een hoofdstukje van mijn leven af. Nieuwe start, dus tijd voor een grote schoonmaak! Ik ging mijn kledingkast uitruimen. Zoals je ziet, ik had héél veel kleding waarvan ik een groot deel niet meer droeg. Ik heb dan ook maar liefst drie vuilniszakken met kleding weggedaan!


Ook vond ik het grappig om mijn nagellakcollectie eens te tellen. Het zijn er in totaal meer dan 140, oeps! En nee, ik heb niks weggegooid of weggegeven, ik heb het allemaal zelf gehouden. Ik ben nu eenmaal gehecht aan mijn nagellak! sad


Het was weer eens hoog tijd om mijn haren te verven. Ik was het witblonde een beetje zat, dus ik kocht een mousse haarverf van Kruidvat in de kleur donkerblond. Wat een miskoop: het product heeft helemaal niet gepakt! Mijn haar is nog steeds net zo wit als voorheen en ook bij de uitgroei was geen verschil te zien… Met andere woorden, 15 euro verspild en anderhalf uur voor niks in de badkamer gestaan. (Ik heb een klacht ingediend over het product, maar nu bijna een maand later nog steeds geen reactie…)


Samen met wat vrienden ging ik naar Into The Woods. Ik had de film al gezien tijdens de screening bij The Walt Disney Company, maar ik vond ‘m zo leuk dat ik nóg een keer wilde. Overigens ben ik ook helemaal verslaafd aan de liedjes!


Nu ik geen stage meer loop en aan mijn minor ben begonnen, heb ik wat meer vrije tijd. Ik heb anderhalf jaar bij Julia’s gewerkt, maar tijdens mijn stage ben ik daar weggegaan. Nu ben ik dus op zoek naar een nieuw bijbaantje. Ik maakte een mooi, nieuw CV en heb al flink wat sollicitaties verstuurd. Nu is het een kwestie van afwachten… (Oh god, ik zie nu pas dat er een gigantische spelfout in staat… Heb het inmiddels aangepast!)


Carnaval stond voor de deur, dus ik ging naar de winkel om een nieuwe outfit uit te zoeken. Deze (een bloem!) is het niet geworden, maar mijn moeder vond ‘m wel helemaal geweldig, haha.


Na het carnavalsshoppen ging ik ook even de stad in voor ‘normale’ kleding. Ik kocht deze leuke blouse bij H&M in de sale voor maar 7 euro!


Voor het eerst sinds tijden nam ik weer wat video’s op. (Klik hier voor mijn Youtube Kanaal!) Mijn nieuwe camera heeft geen uitklapbaar schermpje, maar Canon heeft een handig programma waarmee je op de computer kunt zien wat je filmt en of je goed in beeld bent. Handig! Na zo lang geen video’s te hebben gemaakt, hoorden er natuurlijk de nodige bloopers bij bigsmile


Bij de Action spotte ik pastelroze haarverf. Ik vind het serieus mooi en bovendien grappig dat l’Oreal dit tegenwoordig verkoopt. Zal ik het doen? bigsmile


Stiekem hou ik niet zo van Valentijnsdag, en daarom maakte ik er een humoristisch artikel over. Dit artikel plaatste ik ook op Girlscene en het werd daar uitgelicht, superleuk!


Geruite sjaals zijn helemaal in, en ik vind ze erg leuk! Daarom kocht ik er een voor een prikkie op Ebay.


Vrijdag 13 februari was het tijd om carnaval in te luiden! Ik heb de volledige 5 dagen carnaval gevierd, van vrijdag tot en met dinsdag, en dit was mijn outfit de eerste dag: ik ben een Minion!


Op carnavalszaterdag kwam Belle Perez optreden in mijn eigen dorpje. Toen ik wat jonger was, was ik een supergrote fan van Belle en bezocht ik minimaal maandelijks een optreden. Tegenwoordig ga ik niet meer zo vaak, maar als ze in de buurt is vind ik het erg leuk om haar weer te zien. Omdat het natuurlijk tijdens carnaval was, ging ik verkleed. Dit keer als Belle Perez dus, haha.


Lekker vooraan bij het podium. Het was leuk!


Na het optreden ging ik haar nog even stalken voor een foto. Belle kent mij en mijn broertje al sinds we klein waren, omdat we zo vaak naar de concerten gingen samen. Ze vond het dan ook leuk om ons weer eens samen te zien. En zelf vonden we het natuurlijk ook gezellig om weer eens iets samen te doen smile Oh, en ze vertelde ons dat ze bezig is met een nieuw album. Ik kan niet wachten!


De zaterdag en de zondag waren we al vroeg begonnen (carnavalsdagen van 3 uur ’s middags tot 2 uur ’s nachts zijn echt lang, maar zo leuk! Haha bigsmile ) en eigenlijk wilde ik de maandag even rustig aan doen. Maar toen ik om 4 uur de kroeg binnen wandelde, was er schijnbaar een wedstrijd welke vriendengroep de meeste meters bier kon drinken. Ik kreeg dus constant nieuw bier, haha. Rond etenstijd was ik eigenlijk al op, maar ik had beloofd om nog naar Eindhoven te komen. Dat heb ik dus ook gedaan, tot diep in de nacht. Wat een ellende bigsmile


Dinsdag was het laatste dagje carnaval. Even poseren!
Normaal gesproken is carnaval op dinsdag om 12 uur afgelopen, maar er was één kroeg die langer open bleef. Ik wilde eigenlijk op tijd naar bed, en ik weet niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar ik lag er weer pas rond 4 uur in, haha oeps!


Woensdag was het tijd om eventjes uit te rusten, zodat ik donderdag fris en fruitig naar Amsterdam kon. Ik moest daar zijn voor een sollicitatiegesprek. Mijn iPod Shuffle is al 6 jaar lang mijn beste vriend tijdens lange treinreizen.


Chocomel op de terugweg.

Ik heb overigens al te horen gekregen dat ik niet ben aangenomen voor deze baan. Balen sad

Mijn carnavalsvakantie zit er bijna op. Vanavond (zaterdag) ga ik met wat vrienden naar 50 Shades Of Grey en hoewel ik de boeken niet eens heb gelezen ben ik wel heel benieuwd! Zondag wordt een rustig dagje, en daarna begint het school-leventje weer.

Voor de mensen uit het noorden begint de vakantie geloof ik nu pas. Geniet ervan! Maar medemensen uit het zuiden; hebben jullie een fijne vakantie gehad?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Han 25 februari 2015 at 23:30

  Leuke berichtjes weer! Gezellige outfits voor carnaval. Zo zijn we weer een betje op de hoogte!

 • Reply Lonneke 23 februari 2015 at 22:27

  Leuke foto’s. Wat goed dat je een 7,7 hebt behaald mag je echt trots op zijn. Wat veel mooi lakjes heb je. De foto’s van carnaval zien er gezellig uit.

 • Reply Tineke 22 februari 2015 at 08:06

  Zo te zien heb je een hele leuke week gehad! Je carnvals pakjes zijn wel erg leuk.
  Fijne zondag meid!
  Liefs Tineke

 • Leave a Reply