Persoonlijk

Mandy’s Life – Juni #1

header
Het eerste deel van juni was druk, maar vooral heel leuk! Op school ben ik bezig met de laatste loodjes voor dit schooljaar, en in mijn vrije tijd geniet ik vooral van het mooie weer door op terrasjes te zitten en naar leuke feestjes te gaan. Benieuwd wat ik de afgelopen weken allemaal beleefd heb?


Oké, stiekem was dit niet in juni, maar eind mei. Alleen had ik er nog helemaal niks over verteld! Op 30 mei ging ik naar het Flying Dutch festival in Eindhoven. Dit was mijn outfit die dag.


We waren er overdag al, en het was toen nog vrij rustig zoals je ziet. Dat kwam mede doordat het ’s middags even regende. Gelukkig maakte dat de sfeer er niet minder op!


Eind van de middag / begin van de avond werd het wel ontzettend druk. Hoewel het podium er overdag al super uitzag, was het ’s avonds helemaal prachtig! Ook de muziek was geweldig, maar dat was ook wel te verwachten: de line-up bestond uit grote namen waaronder Armin van Buuren, Afrojack en als afsluiter Hardewell. Kortom, Flying Dutch was echt een superleuk festival!


‘Gezond’ ontbijtje: aardbeien. Al maakt die poedersuiker het dan weer wat ongezonder, haha. Maar wel erg lekker natuurlijk.


Ik had geen tijd om bij te komen van Flying Dutch, want de volgende dag ging ik naar Amsterdam voor een concert. Willemijn Verkaik (o.a. hoofdrolspeelster in Wicked en de Nederlandse stem van Elsa uit Frozen) gaf een soloconcert in het De la Mar theater. Ik vind haar echt een supergoede zangeres en het is bovendien een tof mens. Én ze is opgegroeid in hetzelfde dorp als ik, haha. Het was in elk geval een leuke dag!


Op internet bestelde ik vier velletjes nail vinyls. Omdat ik een maand later mijn pakketje nog steeds niet ontvangen had, besloot ik er achteraan te mailen. Bleek dat de bestellingen wegens een verbouwing van het kantoor wat vertraging hadden. Een aantal dagen later ontving ik mijn pakketje, met in totaal maar liefst 12 velletjes stickers. WOW! Dat noem ik nog eens een goedmakertje wink


Begin deze maand plaatste ik een bestelling bij Webprint. Vooral mijn persoonlijke telefoonhoesje vind ik ontzettend leuk geworden. Meer foto’s en informatie vind je hier.


Op vrijdagen ben ik vrij van school. Komt dat even goed uit, want zowel afgelopen vrijdag als vorige week was het ontzettend mooi weer. Tijd om de bikini weer eens uit de kast te halen!


Nog bij je ouders thuis wonen is zo gek nog niet, zeker niet als ze een zwembad in de tuin hebben wink


Lekker met de voetjes in het zwembad. Al was het water wel nog ijskoud, haha.


Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag. Dit was mijn birthday outfit. De make-up look die ik droeg kun je in dit artikel terugvinden.


Ik heb een abonnement op Viva, maar de laatste tijd heb ik weinig tijd gehad om ze te lezen. Voordeel hiervan is dat ik op mijn vrije zondag maar liefst drie ongelezen Viva’s had klaarliggen. Lekker buiten in het zonnetje tijdschriften lezen, heerlijk!


De afgelopen dagen heb ik vaak op terras gezeten. Naast Jillz drinken is lekker eten ook een leuke bezigheid op terras. Mijn vriend en ik bestelden deze goddelijke schaal nachos bigsmile (Beetje jammer dat we daarna nog gingen barbecuen terwijl we eigenlijk al vol zaten, haha).


Een paar dagen geleden bestelde ik een heleboel op Ebay, waaronder deze toffe zonnebril. Binnen vijf dagen had ik deze al in huis. Zo’n snelle verzending heb ik nog nooit meegemaakt via Ebay. De rest van de bestelling is nog onderweg, maar uiteraard komt er binnenkort een shoplog.


Pizza’tjes als lunch. Gewoon, omdat het kan.

Ook afgelopen weekend heb ik me weer prima vermaakt. Vrijdag had ik een feestje, zaterdag zat ik (wederom) op terras en hebben we een hele leuke vakantiebestemming uitgezocht. Vandaag (zondag) is er een markt bij mij in het dorp en ’s middags heb ik een verjaardag. Druk, druk, maar wel allemaal heel erg leuk!

Komende week moet ik nog naar school, de week daarna heb ik tentamens. Nog eventjes doorzetten dus, maar als alles goed gaat begint eind juni voor mij de zomervakantie al! bigsmile

Hoe zag jouw juni er tot nu toe uit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bymarlayne 14 juni 2015 at 20:18

  Leuke foto’s! :)

 • Reply Inge 14 juni 2015 at 11:12

  Ben ik even jaloers op dat zwembad, haha! Leuke outfit meid! XO

 • Reply Sas 14 juni 2015 at 10:03

  Leuke foto’s! Je birthday outfit vind ik er tof uitzien

 • Reply fashionnewsforgirls 14 juni 2015 at 09:52

  heel leuk

 • Leave a Reply