Persoonlijk

Mandy’s Life – Maart #1

Lifeheader
De eerste twee weken van maart zitten er weer op. Het waren leuk weken: het was mooi weer, ik heb ijs gegeten, ik ben een paar keer uit eten geweest en ik heb eindelijk een nieuw bijbaantje! Kijk mee naar mijn persoonlijke foto’s van maart tot nu toe.


Ik ging naar de Kruidvat omdat daar John Frieda (mijn favoriete shampoo merk!) in de aanbieding was. Het was niet helemaal de bedoeling, maar ik kwam met een veel te volle boodschappentas thuis.


Waaronder een Kinderbueno, de nieuwe, met pure chocolade. Ik vond ‘m erg lekker, al is de klassieke variant nog steeds mijn grootste favoriet.


Op maandag begon mijn schoolweek weer. ’s Maandags zit ik tot vijf op school en dan kan ik het niet laten om op de terugweg even een pasta te halen bij Julia’s. Pasta eten achter de computer, terwijl je Hearthstone speelt is echt de beste combinatie.


Mijn pony is veel te lang bigsmile Normaal gesproken knip ik ‘m zelf bij, maar ik heb daar de laatste tijd gewoon geen zin in gehad…


…Dus lossen we dat op met een haarspeldje wink


Spaans leren (met mijn Il Divo boekenlegger). Ik volg nu een minor Spaans en ik vind het erg leuk. Tot nu toe is het nog best makkelijk, omdat ik op de middelbare school al twee jaar Spaans heb gehad. We hebben nu wekelijks een tussentijdse toets, voor de eerste haalde ik een 9 en voor de tweede een 9,6! Ik zeg: goed bezig.


Pizzabroodje als lunch!


Het stond al lang op mijn wishlist, maar eindelijk plaatste ik een bestelling bij Zoeva. Ik kocht dit oogschaduwpalette in Rose Gold, waarvan de review inmiddels al online staat. Ook kocht ik de nieuwe Rosegouden kwastenset, waar ik heel enthousiast over ben. Review volgt!


Begin deze maand bracht ik een bezoekje aan Nailscafé in Eindhoven voor een manicure. De salon zag er ontzettend leuk uit!


Behalve een manicure, werden mijn nagels ook mooi gelakt. Het lakje mag je mee naar huis nemen! Dit prachtige kleurtje heet ‘Fame Game’ en is van het merk Morgan Taylor.


Vorige week zondag was het prachtig weer en heb ik met mijn ouders gezellig op terras gezeten. Ook was de ijssalon weer open, dus heb ik voor het eerst dit jaar weer een heerlijk ijsje gegeten.


Doordat het zonnetje scheen, kreeg ik gelijk zin om outfit-foto’s te schieten. Deze zijn inmiddels hier te zien op mijn blog.


Mijn favoriete zomerschoentjes konden ook weer uit de kast worden gehaald.


Trouwe volgers weten misschien al dat ik gek ben op naar de bioscoop gaan. Ik heb ook jarenlang een abonnement gehad, maar deze was verlopen. De afgelopen maanden heb ik dus flink moeten afkicken. Máár, deze week heb ik toch maar weer een nieuw abonnement aangeschaft. Jeej! bigsmile


Op een vrije middag bedacht ik dat het leuk was om weer eens een nail art te maken. Ik haalde allerlei pastelkleurtjes tevoorschijn voor een nail art met het thema Pasen.


Dit was het resultaat en in dit artikel is een tutorial te vinden. Tot en met Pasen ga ik elke woensdag een Easy Easter nail art maken smile


Omdat we op dinsdag en woensdag maar tot half 1 les hebben, besloten we lekker van de zon te gaan genieten op het terras. Zo vroeg al aan het bier, dat kan alleen als je Spaans studeert wink . Als echte nep-Spanjaard heb ik daarna thuis lekker een siësta (middagdutje) gehouden.


De zon scheen, dus het was hoog tijd om mijn zonnebril weer eens uit het stof te halen.


Mijn verroeste fietsje kan weer uit de garage, want ik heb een nieuwe bijbaant! Het restaurant waar ik drie jaar geleden heb gewerkt, en waar we nog steeds regelmatig komen eten, had personeel nodig. Heel toevallig had ik dringend een baantje nodig, dus toen de eigenaar mij vroeg heb ik diezelfde middag al het contract getekend smile

Van het afgelopen weekend heb ik verder geen foto’s, maar het was wel een leuk weekend! Vrijdag ging ik gezellig uit eten en naar een verjaardag en zaterdag was mijn eerste werkdag.

Wat heb jij tot nu toe in maart gedaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Joyce 16 maart 2015 at 22:47

  Ziet er leuk uit. Ik vind je outfit met het broekje erg leuk en wat zijn je nagels mooi gelakt!

 • Reply Lotje 15 maart 2015 at 22:49

  Leuke fotos! Het palette van Zoeva is echt prachtig <3

 • Reply Linda / Oh My Beauty 15 maart 2015 at 16:55

  Leuke foto’s!

 • Reply happygirl 15 maart 2015 at 16:21

  Leuke foto’s! En wat heb je een leuke zonnebril!

 • Reply Ismay 15 maart 2015 at 15:15

  Heerlijke foto’s, lekker zonnig. Ik vind je outfit leuk :) Liefs

 • Reply Merel 15 maart 2015 at 12:59

  Leuke foto’s! Ik wil ook echt een Pathé unlimited kaart. Lijkt me zo chill!

 • Reply Kelly 15 maart 2015 at 12:41

  leuke foto’s!

 • Leave a Reply