Persoonlijk

Mandy’s Life – Maart #2


Over een paar dagen is maart alweer voorbij. De afgelopen twee weken waren druk, maar leuk. Het werd eindelijk lente (al hebben we daar qua weer niet veel van gemerkt), ik kreeg een nieuwe baan, er waren leuke feestjes en ik ben lekker wezen shoppen. Kijk mee naar mijn vele foto’s van de afgelopen twee weken!


Cinnamon rolls als ontbijt! Deze zijn gewoon uit de diepvries, je hoeft ze alleen maar te ontdooien en klaar zijn je heerlijke snackjes.


Deze Allstars heb ik al járen, maar ik draag ze eigenlijk bijna nooit (ik ben nu eenmaal meer een ‘hakken-meisje’). Laatst droeg ik ze tijdens het werken en ik heb ze de volgende dag ‘zelfs’ op school gedragen. En ondanks dat ik vandaag de dag weer voor mijn hakken heb gekozen, moet ik toegeven dat Allstars heerlijk zitten!


Ik ging ‘even’ naar de Primark, gewoon om te kijken. Daar kwam ik deze super leuke pyjamabroek van Frozen tegen. Ik heb hem niet gekocht maar stiekem wil ik ‘m wel hebben!


Ahum. Natuurlijk bleef het bij Primark niet alleen bij kijken en kwam ik weer met van alles thuis, waaronder deze geweldig leuke slippertjes! Het is nog niet echt warm genoeg om ze te dragen, maar voor 10 euro kon ik ze niet laten liggen bigsmile


Ook werd ik verliefd op deze ontzéttend mooie hakken. Van mij! bigsmile Ze waren maar 18 euro (bij Primark dus) en hoewel ik het niet verwacht had lopen ze heerlijk. Ik heb ze zelfs al twee keer tijdens het uitgaan gedragen zonder enige moeite, blaren of pijntjes.


Tijdens een stapavondje droeg ik mijn geliefde pailletten legging (ook op de vorige foto te zien), gecombineerd met de nieuwe schoenen.


Ik vond dat mijn haar en mijn make-up goed zaten, dus dan moest ik even een selfie maken wink Hoi! Hier droeg ik ook het 90’s kettinkje die ik op Ebay bestelde. Hipster.


Deze nail-art met kuikentjes maakte ik voor het tweede Easy Easter Nails artikel.


Noem me een nerd of een sukkel, maar ik vind Logikwis puzzels superleuk om te doen. Helaas zijn de boekjes moeilijk te vinden. Dus toen ik er bij de Bruna eentje tegenkwam moést ik die wel meenemen.


Kent iemand deze chips? Deze chipjes / crackertjes met spicy tomato smaak zijn van de Lidl en zijn op dit moment weer mijn grote verslaving.


Een ontspannen avondje. Lekker lang in bad met een paar leuke tijdschriften en een fijne badolie.


Sporten doe ik al jaren niet meer, en ik eet vrij ongezond. Mensen wezen me er vaak op, maar dat werkte niet echt. Nu ik hier en daar wat minder strak begon te worden viel het kwartje en vond ik dat ik toch wat meer moest gaan bewegen. Het is absoluut niet dat ik mezelf dik vind, maar ik wil het liefst gewoon een super strakke buik deze zomer. Daarom doe ik nu (bijna) dagelijks buikspier oefeningen, fiets ik wat meer en kocht ik deze fitnesshoepel. Nu hoepel ik bijna elke dag en het is serieus best leuk! Alleen de ribbels aan de binnenkant van de hoepel kunnen wat pijnlijke blauwe plekken opleveren, haha. Kwestie van even doorbijten smile


Vorig weekend ging ik op sollicitatiegesprek bij de dierentuin, voor een functie in de horeca (als bijbaantje). Inmiddels kan ik zeggen dat ik ben aangenomen. Yay!


Natuurlijk liep ik er gelijk even rond, want dierentuinen zijn nu eenmaal leuk. Bij de ingang van het park waren deze stokstaartjes. Ze zijn zo schattig! Ik weet nu al dat ik het tijdens werktijd (lees: in de pauzes) niet kan laten om foto’s te maken van de dieren in het park bigsmile


Dat Milka repen met Oreo verkocht wist ik, maar deze grote variant kende ik nog niet. Ziet er lekker uit!


In de Action zag ik deze Frozen krijtjes. Ik heb helemaal geen krijtjes nodig, dus ik heb ze niet gekocht, maar ik vind ze wel leuk! Ik ben nu eenmaal een enorme fan van Frozen, haha.


Wel kocht ik bij diezelfde Action een nieuw huis (haha) voor mijn make-up kwasten. Het bakje is alleen iets te diep, maar ik denk dat ik het gewoon ga opvullen met proppen papier of iets dergelijks (had ik voor de foto ook gedaan wink ).


Party met mijn besties. Het was al weer een tijdje geleden dat we op stap gingen, maar ik blijf het zo leuk vinden bigsmile


Milka is altijd goed. Deze met chocolate chip cookies en die met Daim zijn mijn favorieten!


Afgelopen zaterdag ging ik bowlen. Volgende week ga ik bowlen met de hele familie, dus nu kon ik vast oefenen. Helaas ben ik nog steeds de meest beroerde bowler ooit; de ballen zijn me veel te zwaar, ik gooi constant in de goot en áls ik de kegels raak zijn het er ook maar 1 of 2 tegelijk, haha. Ik behaalde dan ook met trots, tot drie keer toe, de laatste plaats. Ach, als je maar plezier hebt toch?


En alsof ik vorig weekend nog niet genoeg gefeest had, ging ik afgelopen weekend weer lekker stappen. Er was een flinke drankvoorraad (die uiteraard niet helemaal op is gegaan wink ). Maar kijk hoe leuk die linkse fles is!


Gisteravond fietste ik door mijn dorpje en kwam ik tot de conclusie dat het er best wel mooi is. (Lekker random, haha)

Verder ben ik de afgelopen twee weken bezig geweest met mijn minor Spaans, die ik nog steeds erg leuk vind, ging ik tapas eten en ben ik weer een paar keer naar de bioscoop geweest (lang leve mijn abonnement!) Zo zag ik de nieuwe Disneyfilm Cinderella, waarbij vooraf de nieuwe shortmovie van Frozen kwam. Als Frozen-fan was dat de voornaamste reden om te gaan en ik vond ‘m dan ook briljant!

Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Laura 1 april 2015 at 21:01

  Die schoenen van de Primark! Gaaf zeg. En in bowlen ben ik ook echt terrible. De laatste keer dat ik ging was met de familie van mijn vriend (die telt wel 100 mensen denk ik, serieus) en werd ik finaal ingemaakt. Zelfs de kleinere kindertjes konden gooiden beter dan ik, haha.

 • Reply Manon 30 maart 2015 at 12:06

  Wat een leuke diary

 • Reply Nicole 30 maart 2015 at 11:58

  Wat een leuke foto’s! De slippertjes van de Primark zijn echt super mooi.

 • Reply Mia Peters-Vogels 30 maart 2015 at 10:23

  Heel leuk verhaal Mandy. En volgende week heel veel plezier met het bowlen.

 • Leave a Reply