Persoonlijk

Mandy’s Life – Mei #1

header
Het is alweer mei! De maand waarin het wat mooier weer wordt, ik jarig ben en ik een weekendje naar Italië ga. De meeste leuke dingen zitten er nog aan te komen, maar ook tot nu toe ben ik de maand goed doorgekomen. Kijk mee naar mijn foto’s van mei (en de laatste dagen van april).


Eén van de laatste dagen van april vierde ik natuurlijk Koningsdag! Geen heftige feestjes, drukke steden of overbevolkte festivals dit keer, want ik bleef in mijn eigen rustige dorpje. Daardoor zeker niet minder gezellig!


Even poseren met mijn vriendjes.


Het was heerlijk weer die dag, dus een lekker ijsje was geen overbodige luxe.


Nieuw achterkantje voor mijn telefoon en een nieuw nagellakje. Deze Essie nagellak is inmiddels terug te vinden in deze review.


Ook mocht ik weer naar school en daarna vertrok ik naar Amsterdam. Een vriend van mij had kaartjes gewonnen voor het concert van Pentatonix! bigsmile We waren er veel te vroeg dus we moesten even een Starbucks’je gaan halen. Ze hadden overigens ‘Wendy’ op mijn beker geschreven inplaats van ‘Mandy’, maar stiekem vind ik Wendy een veel mooiere naam.


In de rij bij de Heineken Music Hall!


Ennn toen begon het concert eindelijk! Pentatonix is een acapella coverband. Letterlijk alles wordt gedaan met de stem, er kwamen geen instrumenten of achtergrond tracks aan te pas. Ongelooflijk knap dat ze daarmee een avondvullende show kunnen maken. Het was zo prachtig en leuk en geweldig goed!


De terugreis was alleen wel een beetje minder, want wegens allerlei oorzaken (treinen die niet rijden, treinen die vol zitten) hebben we in totaal anderhalf uur gewacht op de trein naar huis. Wat een ellende! Ik was er in elk geval wel klaar mee…


Afijn, uiteindelijk zijn we toch veilig thuis gekomen en na een paar daagjes school mocht ik dat weekend ook weer aan het werk. Ik neem altijd zulke ongezonde lunches als ik aan het werk ben, haha. Dit keer een muffin en een warme chocomel. Maar wel erg lekker!


Ik zag de documentaire van Kurt Cobain in de bioscoop en ik werd gelijk geïnspireerd om creatief aan de slag te gaan en het tekenen weer op te pakken (ja, logica). Mijn tekentablet werd uit het stof gehaald en ik begon aan Anna van Frozen. Hier is hij nog niet af, maar ik ben er mee bezig! bigsmile


De afgelopen week heb ik ook een weekje meivakantie gehad. Ik ging heel vaak naar de film en een keertje shoppen in de stad. Hier verveelde ik me bij de bushalte, haha. Selfie time! Overigens de laatste keer met mijn blonde lokken, want…


…gisteren ging ik naar de kapper om het te laten verven. Maar liefst 4 uur (!) zijn ze met mijn haar bezig geweest. Het resultaat is best wel drastisch en ik ben er zo blij mee! Wat het precies is geworden hou ik nog even geheim, maar hou mijn blog in de gaten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply diana 11 mei 2015 at 01:17

  Nouuu ik wil weten hoe je haar er uit ziet. Ik hou niet van geheimen. Xdiana

 • Reply Rachel 10 mei 2015 at 22:51

  wat een onwijs leuke foto’s meid!

 • Reply Manon 10 mei 2015 at 14:39

  Leuke diary

 • Reply fashionnewsforgirls 10 mei 2015 at 08:47

  leuke foto´s

 • Leave a Reply