Persoonlijk

Mandy’s Life – Oktober #1

HEADER
De eerste (koude) dagen van oktober zitten er weer op. Naast bloggen en aan school werken om mijn herkansingen eind deze maand af te ronden, heb ik natuurlijk ook een aantal leuke dingen gedaan. Zo ben ik een dagje naar Maastricht geweest, ging ik een paar keer naar de film en gaf ik mijn kamer een grondige schoonmaak (oké, dat laatste was niet per sé leuk, maar wel hard nodig haha). Kijk mee naar mijn foto’s van de afgelopen twee weken!

Even vooraf: normaal gesproken doe ik de Mandy’s Life artikelen het liefst na de tweede en laatste week van de maand, maar omdat ik eind oktober op vakantie ga was dat niet handig. Deze maand verschijnt deze serie dus na de eerste (nu) en de derde week smile


Eind september verfde ik mijn haren rood en ik ben er nog steeds dolblij mee! Ik heb het nu een paar keer gewassen maar de kleur ziet er (godzijdank) nog prima uit.


Armcandy! Het horloge heb ik al een hele tijd en draag ik nog steeds met veel plezier. Mijn oma wist dat, en gaf me laatst deze twee armbandjes cadeau omdat ze dacht dat het wel een goeie combinatie zou zijn. En inderdaad, het past echt perfect bij elkaar! Ik weet dat oma mijn blog trouw volgt, dus bij deze: nogmaals bedankt! smile


Van webshop Ziezie ontving ik deze geweldige Ray-Ban zonnebril. Helaas is de zon hier in Nederland nergens meer te bekennen, maar eind deze maand ga ik op vakantie naar Florida. Deze zonnebril gaat absoluut met me mee!


Tijd om weer eens naar school te gaan. Ik heb officieel geen contacturen, al mijn herkansingen hangen af van zelfstudie. Maar omdat ik vastliep met mijn verslag, ging ik naar school gegaan om eens met de leraar te praten. Hij heeft me goed op weg geholpen en inmiddels is mijn verslag al voor de helft af, jeej!

En oh, is mijn laptop niet stoer met zijn brilletje op? wink


Vorige week vrijdag ging ik een dagje naar Maastricht om mijn oud-collega’s van stage weer eens te zien. Het was echt heel gezellig en Maastricht blijft een prachtige stad!


En wat doe je als je in Maastricht bent? Winkels kijken natuurlijk! (Ja, echt alleen kijken. Ik mocht niks kopen van mezelf omdat ik geld moet sparen voor mijn vakantie. Op twee notitieboekjes na heb ik me goed ingehouden wink )


Selfie-time in de winkelstraat.


Bij de Lush! Hier in Eindhoven zit er geen, dus als ik er ergens eentje tegenkom moét ik even naar binnen. Ik vind het een geweldige winkel, maar ik heb er gek genoeg nog nooit wat gekocht. Shame on me!


Deze shower jelly voelt echt precies hetzelfde als een drilpudding, haha. Ik kon er niet vanaf blijven!


Op zaterdag maakten mijn vriend en ik een heerlijke lasagne.


Dankzij de tv-show ‘K3 zoekt K3′ ben ik mijn K3 verzameling weer eens gaan opzoeken. Ik heb serieus best wel veel, haha. Oké, er zitten een aantal gekopieerde cd’s tussen, maar de originele cd’s hebben mij als kind echt klauwen met zakgeld gekost wink


Deze slangenprint legging heb ik echt al járen, maar zo nu en dan draag ik hem weer eens. De stof is een beetje verwassen (al zie je dat gelukkig niet, haha), maar ik vind hem nog steeds erg leuk!


Tijd voor weer een avondje bioscoop. Ik heb nu zo’n twee jaar een unlimited abonnement en ik ga nog steeds trouw minimaal één keer per week naar de film. De afgelopen twee weken zag ik onder andere The Martian, The Intern en Solace. Allemaal leuke films, maar vooral The Martian vond ik steengoed!


Een ouderwets avondje Rummikub met mijn vriend. En ik heb drie keer gewonnen, hihi.


Ik had weer eens een kledingcrisis… Haha, nee deze foto is in scene gezet voor het artikel Social media versus reality. Al zit ik er in het echt ook ongeveer zo bij als ik niet weet wat ik moet aantrekken lol


Hmmm, ontbijtgranen met aardbeien en yoghurt. Eigenlijk mag ik ontbijtgranen niet meer hebben vanwege mijn tarwe-allergie. Maar aangezien ik er vorige week pas achter kwam dat ik allergisch ben is het nog heel erg wennen, en hebben we ook nog niet veel dingen in huis die ik wél mag. Bovendien: ontbijtgranen leek me alsnog beter dan brood. Volgende week ga ik eens met een diëtist praten, zodat het me hopelijk steeds beter af gaat.


Ik ben verliefd op mijn nieuwe telefoonhoesje.


Na het artikel ‘Social media versus reality’, waar ik mijn rommelige kamer liet zien vond ik het eens tijd voor verandering. Opruimen die hap! Te beginnen met mijn nagellak. De flesjes stonden her en der over mijn kamer verspreid. Ik zocht uit welke weg konden en de rest stopte ik netjes in een doos. Ik maakte van de gelegenheid gebruik door mijn verzameling eens te tellen. Niet alles paste op de foto, maar het zijn er in totaal 157. Oeps!


In mijn enorme verzameling kwam ik dit schattige kleine nagellakje tegen. Nog nooit gebruikt, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd of de kleur op de nagels ook zo fel is als in het flesje!


Ook mijn sieradenverzameling kreeg een andere indeling. Voorheen hingen een aantal dingen aan een gammel sieradenrekje en de rest zat opgepropt in doosjes. Heel onoverzichtelijk! Nu heb ik mijn armbanden een plekje gegeven op deze standaarden, die op mijn bureau staan. Mijn oorbellen, ringen en kettingen hangen aan haakjes aan de muur. Het ziet er super tof uit! Misschien maak ik er nog wel een artikel over smile


De komende week ga ik druk verder met mijn schoolwerk en wat mijn blog betreft ga ik proberen veel vooruit te werken, zodat ik straks onbezorgd op vakantie kan.

Hoe was jouw oktober tot nu toe?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Han 12 oktober 2015 at 19:27

  Leuk artikel Mandy! Mooi je nieuwe haarkleur, en gezellig dat je in Maastricht was, een echt bourgondische stad!
  Gr oma

 • Reply Manon 11 oktober 2015 at 17:26

  Jouw haar is echt mooi zo!

  • Reply Mandy 14 oktober 2015 at 00:42

   Dankje :D x

 • Reply Annelies 11 oktober 2015 at 11:11

  Je legging in combinatie met die laarsjes is echt helemaal geweldig!

 • Reply Dina 11 oktober 2015 at 10:20

  Wauw, je haarkleur is heel mooi!

  • Reply Mandy 14 oktober 2015 at 00:42

   Dankjewel! x

 • Reply Femke 11 oktober 2015 at 08:56

  Wat lief dat je van je oma 2 armbandjes hebt gekregen!! Echt schattig :-)! Je brilletje op je Apple is ook leuk haha!

 • Leave a Reply