Persoonlijk

Mandy’s Life – Oktober #2

HEAD
De Mandy’s Life is deze keer een weekje eerder, want aanstaande week ben ik er niet: ik op vakantie naar Florida! Anyway, mijn tweede deel van oktober bestond tot dusver uit leuke feestjes, een dagje shoppen in Limburg, etentjes en enorme stress voor deadlines (vandaar wat minder updates op mijn blog de laatste tijd). Kijk mee naar wat ik allemaal heb meegemaakt!


De eerste chocoladeletter van het jaar is een feit!


Vanwege een tarwe allergie mag ik dus geen pasta meer, maar gelukkig bestaat er ook tarwe-/glutenvrije pasta! Ik vond het prima smaken.


Mijn nieuwe favoriete kledingstuk is dit blauwe rokje van Ebay. Deze zag je afgelopen week al in een outfit artikel.


Mijn kamer was zo’n enorme rotzooi dat het hoog tijd werd voor een grote schoonmaak. Mijn sieraden lagen voorheen overal en nergens, maar nu heb ik ze opgehangen aan haakjes. Deze haakjes komen van Ebay en zijn voorzien van plakstrips. Je kunt ze dus op bijna elk materiaal (op een kast, een deur, een muur, etcetera) neerhangen. Ik heb ze op de muur geplakt en ik moet zeggen dat ik het er heel tof en overzichtelijk vind uitzien. En dat voor maar een paar euro!


Vorige week gingen we met de vriendengroep uit eten bij Etenstijd in Tilburg. Geloof me, zo’n enorm ‘all you can eat’ buffet als hier heb ik nog nooit eerder gezien! Het was echt gezellig en ik heb véél te veel gegeten.


Dankzij ‘K3 zoekt K3’ kwam er zoveel jeugdsentiment naar boven, dat ik besloot kaartjes te kopen voor de afscheidstour. Het is pas in februari, maar ik heb er nu al zin in! bigsmile


Aan het werk voor school. Zie je hoe ver ik al ben? wink Haha, het schoot niet echt op met de dossiers die ik moest maken en ik liep vaak vast. Maar gelukkig had ik ze allebei op tijd af, en zijn ze afgelopen vrijdag netjes ingeleverd. Nu maar hopen op voldoendes!


Vorige week had ik een feestje met het thema ‘Jungle Fever’. In de Primark gingen we op zoek naar een perfecte outfit. Deze giraf-onesie vond ik héél cute, maar dat is ‘m toch niet geworden haha.


Ha! Mijn make-up tip die ik ooit op het Viva-forum deelde stond deze week in Viva. Oké er staat niet direct bij van wie welke tip afkomstig is, maar ik weet dat die in het gele vakje van mij is! wink Een goede tip, of kenden jullie deze al?


Tijd om de nageltjes te voorzien van een dosis glitter.


Afgelopen donderdag ging ik met wat vrienden een dagje naar Limburg. Eerst gingen we naar Venlo.


In Venlo zit onder andere een Primark!


Bij de Sacha in Venlo kocht ik deze super leuke handschoentjes in de sale. Ik had nog geen handschoenen dus dat komt goed uit nu het wat kouder wordt.


Daarnaast kocht ik deze geweldig leuke muts. Ook deze was afgeprijsd, hij kostte maar €1!


Toen we het in Venlo wel gezien hadden gingen we door naar Roermond.


En ja, als je in Roermond bent moet je natuurlijk ook even naar de bekende outlet. Ik heb er behalve twee nagellakjes niks gekocht, want de spullen daar zijn ondanks flinke afprijzingen alsnog duur (en ik neem mijn geld liever mee naar Florida!) Maar ik weet wel dat ik daar ooit op een dag een Michael Kors ga kopen


Vrijdag waren mijn deadlines, die ik gelukkig gehaald heb. Daar moet op gedronken worden! Een mooie afsluiting van de week.


Hoe was jouw oktober tot nu toe?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kelly 25 oktober 2015 at 14:46

    Yum, chocoladeletters zijn nooit verkeerd!

  • Leave a Reply