Persoonlijk

Mandy’s Life – September

Head
Mijn leventje is vrij rustig op dit moment. Vanwege mijn studievertraging heb ik momenteel heb geen schooldagen, maar hangen mijn herkansingen af van thuisstudie. Dat betekent dat ik zelf mijn tijd kan indelen en dat vind ik heerlijk! September zit er weer bijna op en daarom laat ik zien wat ik de afgelopen maand allemaal heb uitgespookt.


Het was tijd om eens wat nieuwe kleding te shoppen voor de herst en winter. Ik ben verliefd op dit bloesje met hartjes! De zwarte high waisted jeans staat er niet alleen leuk bij maar zit ook nog eens heerlijk. Beide van H&M.


Ook kocht ik deze ontzettend toffe laarsjes. Ze waren maar 23 euro, bij Primark.


Begin september kocht ik eindelijk een nieuwe telefoon, de iPhone 6! Het is de wit met gouden variant en ik moest natuurlijk gelijk een leuke achtergrond instellen.


Samen met een vriend ging ik gezellig een dagje naar de Efteling. Hiervan staat inmiddels een uitgebreide plog online.


In de Efteling hebben ze ouderwetse snoepwinkeltjes en natuurlijk kon ik me niet beheersen. Ik kocht een paar zuurstokken en een heerlijk bakje jellybeans.


Mijn ouders gingen een weekje op vakantie dus moest ik zelf voor het eten zorgen. De eerste maaltijd was gelijk een goede: zelfgemaakte pizza!


Met een groepje vrienden ging ik een avondje naar de kermis. Bij de schiettent zag ik deze superleuke eend, maar ik kan zelf totaal niet met een geweer overweg. Eén van mijn vrienden heeft hem uiteindelijk voor me gewonnen. It’s so fluffy!


Dit leuke broekje is van Boohoo. Afgelopen zomer heb ik deze veel gedragen, maar met een panty en een jasje kan ‘ie ook prima op koudere dagen.


Witte nagellak vind ik geweldig mooi, maar vaak is de dekking erg slecht. Deze van W7 dekt gelukkig met twee laagjes, ideaal.


Ik besloot als avondeten een Spaanse tortilla (een soort aardappel omelet) te maken. Alles ging goed, totdat ik het geval in de pan moest omdraaien. Ik zal je de gênante foto’s besparen, maar mijn tortilla was helemaal uit elkaar gevallen dus ik heb een zielig hoopje van aardappelschijfjes en groenten moeten serveren. De smaak was gelukkig wel goed, haha.


Dit plaatje kwam ik tegen op internet. Ik heb in tijden niet zo gelachen lol


Hoe ik mijn avondjes tegenwoordig besteed…
Sinds K3 zoekt K3 op tv is (ik kijk het fanatiek!) is de K3-fan van vroeger weer een beetje in me teruggekomen. Ik heb zelfs kaartjes gekocht voor hun afscheidstour! (Moet ik me hiervoor schamen?) Anyway, de serie Hallo K3 vind ik dus echt super grappig en ik heb inmiddels bijna elke aflevering gezien. Het is gratis te kijken via Youtube.


Ik heb weer eens een keelontsteking, dus ik drink de laatste tijd veel verse muntthee met honing. Het is ook nog eens superlekker!


Normaal gesproken lunch ik niet zo ‘uitgebreid’, meestal smeer ik even snel een boterham. Maar nu had ik ineens heel veel zin in tosti’s en een lekker eitje.


Wat doet een Ebay-verslaafde als de bankrekening leeg is? Wishlists maken. Ik weet dat dit in Ebay zelf ook kan, maar ik vind dit handiger. Ik heb de dingen die ik wil kopen zelfs in categorieën staan, haha. Best beschamend hoe veel spullen ik wil hebben, maar de lage prijzen maken het zo verleidelijk!


Na de mislukte tortilla had ik eventjes geen zin meer om uitgebreid te koken. Dus werd het soep uit blik en een stokbrood. Ook lekker!


Van Sevenbien mocht ik wat kleding uitzoeken. Ik koos onder andere deze heerlijke, vrolijke trui.


Dat ik een nagellakverslaving heb was al bekend, maar ik kwam er achter dat ik ook best veel van Essie heb. Daarom vond ik het leuk om mijn gehele Essie collectie op de foto te zetten voor een artikel.


Afgelopen vrijdag ging ik naar de kapper voor een drastische verandering. Dit is mijn allerlaatste blonde selfie. Mijn haar zou namelijk rood worden geverfd!


Deze super charmante selfie wilde ik jullie niet onthouden. Wanneer je je haar rood wilt verven, moet het eerst voorgepigmenteerd worden. En ja, dan krijg je dus dit… Héél droog, pluizig haar in een gekke rood/roze kleur. Is het niet prachtig?


Gelukkig werd het snel daarna in de verf gezet en is het eindresultaat een stuk beter! Vanaf nu ben ik dus een ginger. Het is even wennen, maar ik vind het heel tof geworden. Full-face foto’s volgen nog in een apart artikel, maar als je heel benieuwd bent kun je ook alvast op mijn Instagram kijken!


Heb jij nog leuke dingen meegemaakt in september?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Manon 28 september 2015 at 11:19

  Je haar zit er natuurlijk op die laatste foto heel mooi uit! Ik durf dat echt niet haha

 • Reply Femke 28 september 2015 at 06:57

  Wat tof dat je jouw haarkleur zo hebt omgegooid! Leuke foto’s, fijne week :-)!

 • Reply Teddy 27 september 2015 at 23:02

  Ik vind de kleur van je haar echt mooi!

 • Reply Simone 27 september 2015 at 21:42

  Super leuk de efteling! Daar wil ik ook echt weer eens naartoe! :D Is zo lang geleden. Ik vind het rode haar zo te zien echt super mooi! Ben benieuwd naar de full face foto’s. Wishlists maken, dat is een goed idee! Ik spot altijd zoveel leuke dingen, maar dan vergeet ik het zo snel weer!

 • Leave a Reply