Persoonlijk

My guilty pleasures


Iedereen heeft wel zo zijn guilty pleasures; Dingen die je leuk vindt, maar die je eigenlijk niet durft toe te geven. Iedereen, dus ik ook. Ik ben dan ‘al’ 19 jaar oud, maar stiekem ben ik nog een kind. Ik heb zoveel kinderachtige gewoontes, maar ik schaam me er eigenlijk niet eens voor (al zou ik dat soms wel moeten doen haha)1. Hello kitty
Ik ben echt obsessed door alles wat met Hello Kitty te maken heeft.
Eigenlijk is dit pas iets sinds de laatste jaren (hoe ouder ik wordt, hoe kinderlijker?), maar ik heb best wel een collectie opgebouwd. Niet eens bewust, want ik koop echt niet álles van Hello Kitty.
Maar ik heb  gewoon best wel veel; lipglossjes, sleutelhangers, een spaarpot, een usb stick, sieraden, surprise-ei poppetjes (ja, die eet ik omdat er een poppetje in zit. Echt.), en een shitload aan knuffels. Best ernstig, als ik er zo over nadenk. Maar ik vind het allemaal zo leuk, poppig en roze. Ik bedoel, welk meisje kan dat weerstaan?


(bron)
2. Tekenfilms
En dan heb ik het niet eens over de nog redelijk volwassen Disneyfilms (hoewel ik daar ook gek op ben! Tangled is mijn favoriet!)
Nee, Phineas en Ferb, Timmy Turner, en vooral Spongebob zijn mijn helden.
Zodra ik ’s middags vrij ben, eet ik mijn lunch voor de buis. Ik vind deze tekenfilms gewoon zo droog en geniaal. Tijdens een Spongebob Weekend hoef ik me in ieder geval niet te vervelen!


(Ik, met het roze panterprint shirtje, en een deel van de vriendengroep)

3. Blijheid met vrienden
Hoewel we ook allemaal serieus kunnen zijn, is het meestal in onze vriendengroep een groot gezellig zooitje. We liggen dubbel om allerlei onzin, verzinnen rare bijnamen voor mensen (“Stofdoek” voor iemand die naar stof ruikt?) en we hebben allemaal superflauwe humor. Velen van ons delen dan ook de liefde voor tekenfilms ; )
Ik hou van mijn vrienden !

Hebben jullie nog interessante guilty pleasures?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Dat gekke meisje 13 november 2012 at 16:37

  Leuk! Ik hou ook echt van spongebob en phineas & ferb haha, ik vind die humor gewoon echt geweldig!

 • Reply Herbert Johnson 12 november 2012 at 14:13

  Did you put blue in your hair on purpose? Or do you think it’s ironic because the blond guy on the right of your friends picture looks like a smurf?

 • Reply Tessa 8 november 2012 at 19:02

  Tekenfilms blijven inderdaad leuk!

 • Reply Allissa 8 november 2012 at 17:17

  ah tekenfilms blijven ook gewoon heeeel erg leuk :d

 • Leave a Reply